Twizzit Help Center
Over de module "aanwezigheden"

Wie zal aanwezig zijn?

Geef jouw aanwezigheid op voor de volgende activiteiten en bekijk wie er nog aanwezig zal zijn.

Gebruik deze module om uw aanwezigheden te communiceren met de verantwoordelijke(n) van de activiteit.

Een aanwezigheid aanpassen

Een aanwezigheid aanpassen voor een event kan in slechts 3 klikken:

  • Open de module "aanwezigheden"
  • Klik op het gekleurde veld naast het event naar keuze.
  • Selecteer de gewenste status in de popup.
Opmerking: Afhankelijk van instellingen van de club, dient er een opmerking opgegeven te worden alvorens je een andere status kan selecteren.

 

Hoe vind ik een overzicht van de aanwezigheden van andere groepen en contacten

Je kan snel een overzicht vinden van andere groepen of contacten. Gebruik de zoekbalk om de contacten, groepen of events te selecteren die je wenst te bekijken. 

Opmerking: Welke aanwezigheden je kan bekijken hangt af van de toegangsrechten die voor u werden ingesteld. Contacteer de club admin indien je geen toegang hebt tot de gewenste aanwezigheden.

Wie ontvangt een notificatie wanneer ik een aanwezigheid aanpas?

Bij elke aanwezigheidsverandering stuurt Twizzit een melding naar de contacten gelinkt aan het event om zo de verantwoordelijke(n) van het event te informeren. 

Wie deze melding ontvangt hangt af van de club instellingen. De meldingen worden verzonden naar elk contact gelinkt aan het event (rechtstreeks of via een groep) met een functie (speler, coach, manager) die ingesteld staat om een melding te ontvangen.

De club admins kunnen deze instellingen aanpassen:

  • Ga naar club instellingen > contact functies
  • selecteer de gewenste functie
  • Gebruik het vinkvakje "Krijgt een melding na wijzigingen van aanwezigheden" om te bepalen wie een melding zal ontvangen. 

 

Ik kan mijn aanwezigheid niet aanpassen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een aanwezigheid niet kan aanpassen:

  • Het event ligt in het verleden: Je kan enkel aanwezigheden voor events in de toekomst aanpassen.
  • De aanwezigheden voor het event werden gesloten: De beheerder van het event bepaalt hoeveel uur vóór de aanvang van het event de aanwezigheden gesloten worden. Zodra de aanwezigheden gesloten worden kan je geen aanwezigheden voor dit event meer aanpassen.
  • Het event werd reeds door de verantwoordelijke geregistreerd: bij het registereren valideert de verantwoordelijke de aanwezigheden, en kunnen deze niet meer aangepast worden. Gevalideerde aanwezigheden zijn te herkennen aan het icoontje dat in het gekleurde status-vak wordt weergegeven
  • Je hebt geen toegang om de aanwezigheid te bekijken/aan te passen: De club admin bepaalt wie welke aanwezigheden mag aanpassen.