Twizzit Help Center
Evaluaties analyseren.

Zodra een evaluator een evaluatie heeft toegevoegd, kan je de resultaten analyseren.

Jouw eigen evaluatie

Bij het openen van de module worden standaard je persoonlijke evaluaties van het laatste jaar getoond. Aan de hand van volgende tabs kan je de gegevens analyseren:

 1. Laatste: Toont de resultaten op basis van de laatste evaluaties.
 2. Evolutie: Toont jouw evolutie op basis van alle evaluaties van het laaste jaar. (dit interval kan ingesteld worden via de filter "evaluaties opzoeken")
 3. Gemiddelde: Toont de gemiddelde scores op basis van alle resultaten van het laatste jaar. (dit interval kan ingesteld worden via de filter "evaluaties opzoeken")
 4. Evaluaties: Toont een overzicht van alle evaluaties en evaluatoren
Andere contacten analyseren

Gebruikers met specifieke toegang kunnen de resultaten van andere personen analyseren. Dit kan door gebruik te maken van de filter "evaluaties opzoeken" bovenaan het scherm:

 1. Wat wil je analyseren?
  1. Selecteer het formulier waarvoor je een analyse wilt starten, of laat dit veld leeg om alle formulieren gezamenlijk te analyseren. Klik op de "+" naast het veld om meer opties te tonen, waarmee je kan filteren op specifieke thema's of criteria. 
  2. Bepaal het interval dat je wenst te analyseren. Enkel evaluaties toegevoegd tussen de opgegeven datums zullen gebruikt worden bij de evaluatie
  3. Relatief t.o.v. : Met dit veld bepaal je de minima en maxima van elk criterium. Dit veld heeft 3 opties
   • voorgedefiniëerde min/max : Gebruikt de minimum en maximum die opgegeven werd bij het criterium
   • de geselecteerde contacten/groepen: Gebruik de laagste score van de resultaten als minimum, en de hoogste score als maximum.  
   • alle clubgegevens: Gebruik de laagste score die ooit werd geregistreerd als minimum, en de hoogste score als maximum.  
  4. Aangemaakt door: Toont enkel de evaluaties aangemaakt door de geselecteerde persoon.
 2. Wie wil je analyseren?
  Selecteer de groep of contacten die je wenst te analyseren. Voor elke groep die je selecteert kan je de contacten aanvinken die je wenst te analyseren.