Een nieuw formulier opbouwen

Maak een nieuw formulier aan voor elke activiteit, rondvraag of verkoop. Open hiervoor de module “inschrijvingen” en klik op “formulier maken”. Deze optie is enkel beschikbaar voor gebruikers met toegang tot het toevoegen van formulieren.

1. Kies één van de templates (klik op leeg formulier om zelf een formulier op te bouwen)of kies een bestaand formulier om te kopiëren. Bij het kopiëren van een formulier worden alle velden en instellingen overgenomen van het bestaande formulier, met uitzondering van inschrijvingen en tickets.
  2. Geef een naam en omschrijving op voor het formulier. Deze zullen steeds weergegeven worden boven het formulier en zullen de gebruiker helpen het formulier terug te vinden.
  3. Bouw de inhoud van het formulier op door de gewenste velden aan de rechterkant in het formulier te slepen.