Formulier Publiceren

Is je formulier klaar voor gebruik? Gebruik dan één van onderstaande methodes om het formulier te delen met je gebruikers:

• Via een directe link: Elk formulier is beschikbaar via een directe link. Deze link kan je terugvinden via de instellingen van het formulier, en kan gedeeld worden met iedereen die wenst in te schrijven.
  • Koppelen aan een event: Hoort het formulier bij een bepaalde activiteit die toegevoegd werd aan de agenda, dan kan je het formulier en de activiteit koppelen. Hierdoor kunnen gebruikers rechtstreeks inschrijven door in de agenda op de activiteit te klikken.
  • Weergeven in de module inschrijvingen: Elk formulier wordt ook weergeven in de module “inschrijvingen”, die toegankelijk is voor alle gebruikers. Via deze module krijgen de gebruikers een overzicht van alle actieve formulieren, en kunnen ze rechtstreeks vanuit de APP inschrijven
  • Publiceren op de website: Met behulp van de widget “formulieren” kan een formulier op de website gepubliceerd worden. Open de module “website layout” om deze widget aan een pagina toe te voegen.