Pop-up toevoegen

Wanneer je er zeker van wil zijn dat je leden een bepaald nieuwsbericht te zien krijgen of met bepaalde zaken (vb. algemene voorwaarden) akkoord gaan, kan je gebruikmaken van een pop-up in Twizzit. Het pop-upbericht verschijnt éénmalig bij elke gebruiker die inlogt binnen de Twizzit-omgeving van je organisatie. Gebruikers dienen de pop-up goed te keuren, alvorens ze verder gebruik kunnen maken van Twizzit.

Om een pop-up toe te voegen, ga je als volgt te werk:

1. Open de module 'beheer nieuws'.

2. Klik bovenaan op het tabblad 'pop-ups'.

3. Klik rechts onderaan op de groen '+' knop.

4. Vul de gevraagde gegevens in.

5. Bij 'status' vink je 'activeer artikel' aan indien je de pop-up meteen wil weergeven.

6. Klik op 'opslaan'.

Nagaan hoeveel / welke contacten je pop-up al hebben goedgekeurd? Dat kan in het overzicht van de pop-ups onder de kolom 'goedkeuringen'. Klik op het getal voor de pop-up in kwestie om te zien welke contacten je pop-up hebben goedgekeurd.

Indien je de pop-up niet langer wenst weer te geven, dien je de pop-up handmatig te desactiveren (via 'status').