HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT   |   WEBSHOP

HCR-Nieuws

Op 30 maart werd een nieuwe initiatiereeks opgestart. Voor de eerste keer was de Vikingschool aan de beurt.

Onze jaarlijkse paaseierenverkoop is van start gegaan.
Aarzel niet en geniet van de heerlijke chocolade

Bestellen kan tot woensdag 23 maart 2022.

Elk besteld pakket maakt kans op iets extra van de paashaas. We verloten 2 lachende paashazen en een paaspakket.

Bestellen kan via dit formulier of via KHTR.Ouderraad@gmail.com
Het aanbod bestaat uit
• 250 gr holle eitjes (melkchocolade, wit, fondant of gemengd) € 7.50
• 250 gr kleine gevulde eitjes (praliné) € 7.50

U kunt uw paasbestelling afhalen voor de KHTR quiz op vrijdagavond 1 april vanaf 17u00 in Expo Roeselare (Diksmuidsesteenweg 400 Roeselare).

Onze oprechte dank voor uw bestelling!

Ouderraad Knack Handbal Team Roeselare

De Roeselaarse M17 is kampioen in hun reeks.

Het is gebeurd. De knackies schrijven clubgeschiedenis! Voor het eerst sinds het ontstaan van onze club kroont een meisjesploeg zich tot kampioen in hun jeugdreeks. En op wat voor een manier.

Heren Liga 1 keren puntenloos terug uit Lebbeke: 30-25

Zaterdagavond mochten onze heren Liga 1 zich opmaken voor de verplaatsing naar Lebbeke. De Oost-Vlamingen werden in de VMS-tempel na een spannende wedstrijd puntenloos naar huis gestuurd. Lebbeke heeft eveneens een stevige thuisreputatie, dus het was zaak om geconcentreerd de match aan te vatten. Door een pak afwezigen, door diverse omstandigheden, was de kern slechts 11 man rijk. Lebbeke kon aantreden met een volledig gevuld wedstrijdformulier.


Onze Roeselaarse dames nemen de punten mee uit Gent na een bijzonder potige partij.

Na de coronaperikelen op het moment van de uitmatch tegen  Evergem waren onze jongens en meisjes gebrand op revanche.

De beschikbare en completere ploeg ( Levi, Tjorre, Faust, Timo Declercq, Daan, Tibe, Remi, Elise, Arthur en Eric) werd op het hart gedrukt om snel en goed te verdedigen op  het scorend koppel van Evergem dat ons het leven zuur maakte tijdens de uitwedstrijd.

De lente is in aantocht, het is dus bijna de tijd om te genieten van bloeiende paasklokjes, goed gezelschap en lekkere chocolade!

Ook dit jaar verkoopt de ouderraad van Handbalroeselare verrukkelijke artisanale paaseitjes van Chocolino, in zakjes van 250gram.

Bestel voor 21 maart via het bestelformulier!

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

Komende matchen/events

WELKOM BIJ ONZE HANDBALFAMILIE

Knack Handbal Team Roeselare probeert zo veel meer te zijn dan een sportclub. We zijn eerder een familie, een warm nest waar iedereen welkom is en waar iedereen echt meetelt.

We zijn dan ook trots op onze vereniging: we schenken evenveel aandacht aan jeugd als aan onze eerste teams, we spelen bijna uitsluitend met eigen opgeleide spelers, onze trainers zijn nagenoeg allemaal gediplomeerd, we bieden hen voldoende opleidingskansen aan en samen met talloze vrijwilligers zorgen we wekelijks voor ongelooflijk veel sportplezier.

En sportplezier, dat is met handbal verzekerd! Handbal is een snelle spectaculaire balsport met een lage instapdrempel en waar teamgeest en inzet wonderen kan doen om resultaten te halen.

Nieuwsgierig? Zet gerust de stap en kom eens kijken of meetrainen, want handbal is écht een toffe sport die de moeite waard is. Je bent alvast welkom bij onze familie!

 

Jeroen Buyck - #preusevoorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com