Al onze leden hun favoriete sport laten uitoefenen in een sportieve, familiale en gemoedelijke sfeer: daar gaan we voor.

Om de werking van onze club te optimaliseren, zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun expertise willen inzetten voor de club of gewoon af en toe een handje willen toesteken.

Wil jij deel uitmaken van ons team van vrijwilligers?  Aansluiten kan bij The Purple of White Army.

Purple

Vrijwilligers met een donkerpaars hart die bereid zijn om hun expertise in te zetten voor Beerschot. Deze enthousiastelingen nemen een taak/functie op binnen één van onze vrijwilligersteams en engageren zich dus op structurele basis. Tijdens een startvergadering bepalen jullie hoe de taken verdeeld worden en hoe jullie best te werk gaan.

Naast onze bondsecretaris, vertrouwenspersoon, coaches en managers zoeken we ook nog extra volk om volgende teams te bemannen, afhankelijk van jouw goesting, voorkeur en/of expertise:

  • Team Communicatie: communicatie-expert, vlotte copywriter, enthousiaste content creator, graphic designer of (professionele) fotograaf? Join this team, werk genoeg.
  • Team Events: fuif- en organisatiebeest? Trek mee het BEE Circus Toernooi, de Vedett League of het BEE Ball én lanceer nieuwe eventconcepten.
  • Team Infrastructuur: handige harry’s, groene vingers, interieurgoeroes, badmeesters en meer gezocht om het clubhuis en haar omgeving aantrekkelijker maken. Aansluiten kan bij team clubhuis, inrichting, omgeving of zwembad.
  • Team Hospitality: optimaliseer mee de horeca op Beerschot. Denk mee na over vernieuwende concepten à la pop-up bar of formules voor ploegdiners. In nauwe samenwerking met Bar BEE.
  • Team Ledenwerving: commercieel ingesteld en ideeën te over om onze Beerschot familie te doen groeien? Help!
  • Team Sponsoring: zoek mee naar ambitieuze partners die geloven in onze club en er mee in willen investeren. Teamversterking gezocht.
  • Team Subsidies: heb jij ervaring met subsidiedossiers en vind je vlot je weg in de verschillende bestuursniveaus? Administratieve duizendpoot, dossiervreter of jurist? We need you.

White

Ook occasionele vrijwilligers maken én dragen de club. Altijd al achter de popcornmachine willen staan, Beerschot-jetons willen verkopen, pannenkoeken willen bakken of pintjes willen tappen? Dan is The White Army iets voor jou.

Jij meldt je aan, wij lanceren een oproep in onze vrijwilligerspool wanneer we je hulp kunnen gebruiken. Kan je, top! Lukt het niet, volgende keer beter…

Army

Overtuigd? Fantastisch, elke helpende hand telt. Bedankt!

Registreer je hier, wij nemen contact met je op.

Ja, ik word graag BEE Volunteer (= link naar form: https://forms.gle/xvuAdD9jDV5SnsMF9 )

 

Bedankt en tot binnenkort,

Marylise Van Goethem en Caroline Vandoninck

‼️ Wegenwerken aan het kruispunt Prins Boudewijnlaan/Groeningenlei met file op de Prins Boudewijnlaan ter hoogte van XL Carwash & Gate7 tot gevolg. 

Er is maar 1 rijstrook beschikbaar. Neem voldoende marge om de komende weken op tijd op de training en wedstrijd te geraken aub‼️

 Werken aan twee kruispunten in Kontich vanaf 13 mei - Gemeente Kontich

Beste BEE lovers,

Op 26 mei staat onze fenomenale Beerschot Friends & Family Day gepland!

We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen, want enthousiaste leden maken en dragen onze club !

Maak je klaar voor een dag vol hockeyvertier, een verrukkelijke lunch, een verrassende prijsuitreiking, een blik op de clubvisie én de voorstelling van het nieuwe BEE OUTFIT!

Op het programma:

  • 10u – MIX & PLAY HOCKEY GAMES

Korte matchen (15’) met gemengde ploegen uit de hele club. Ben je een speler uit U5, U14, U19 of papa, oma, grote broer ? Met of zonder ervaring? Maakt niet uit, iedereen welkom! Jij schrijft je individueel in en zet je beste beentje voor, wij vormen voor jou een topploeg. Take the challenge!

  • 12u30 - BEE LUNCH

Smul ’s middags mee van een heerlijk zomerse BBQ aan een zacht prijsje  15 €/volwassene 12€/kind

  • 14u30 – BEE SPEECH + PRIJSUITREIKING

Tijdens de jaarlijkse BEE speech kijken we samen terug naar het afgelopen jaar, en blikken we vooruit. Zoals elk jaar zetten we ook een aantal leden in de bloemetjes! Niet te missen dus.

  • 15u30 – FINALE !!!

We sluiten af met een spetterende finale tussen de 2 beste ploegen van de dag. Komt dat zien, komt dat zien!

Hopelijk tot dan!

Astrid, Gaëlle, Virginie, John, Laurent, Boule

Schrijf je hier in voor 12/5 :

Heel graag aanwezig op deze fenomenale Beerschot Friends & Family day!

1 inschrijvingsformulier per persoon. Als je met heel de familie wil inschrijven meldt dit dan in het veld opmerking

Beste spelers, beste ouders,

We hopen dat al onze jeugdspelers het tweede deel van het outdoor seizoen met volle goesting hebben ingezet!

Het einde van dit sportjaar ligt nog ver voor ons, en toch brengen we achter de schermen al stilaan alles in gereedheid voor volgend jaar. Om iedereen wegwijs te maken in de manier waarop de ploegen vorm krijgen, bezorgen we jullie graag volgend overzicht.

Onderbouw: categorie U10-U12

Om te bepalen of je zoon of dochter in de eerste ploeg, dan wel de tweede of derde ploeg zal spelen worden volgende elementen in de weegschaal gelegd: gedrevenheid en talent, uiteraard, maar ook aanwezigheid op trainingen én matches. Daarbij speelt de motivatie van het kind en de ouders een belangrijke rol. 

Tijdens het tweede deel van dit seizoen wordt dit bepaald door het sportief comité: de sportief verantwoordelijke onderbouw, in samenspraak met de coaches, de trainers en de jeugdverantwoordelijke.

Midden juni worden de ploegen bekendgemaakt.

Tenslotte worden alle spelers uit de eerste ploegen van U11 en U12 verwacht deel te nemen aan de voorziene derde training. Ook enkele geselecteerde spelers uit de tweede en derde ploeg worden uitgenodigd om deze derde training te volgen.

 

Bijkomende informatie categorie U9 en U11

In functie van het aantal spelertjes, hun niveau en homogeniteit van de ploegjes, wordt er elk jaar opnieuw door de club afgewogen of deze beide leeftijdscategorieën al dan niet worden ingericht. Weet dus dat de mogelijkheid bestaat dat er volgend jaar geen U9 en/of U11-ploegjes gemaakt worden.

 

Bovenbouw: categorie U14-U19

Ook hier worden de spelers het hele jaar door in het oog gehouden in het kader van de ploegvorming, uiteraard. Criteria zijn, net zoals voor de onderbouw: gedrevenheid en talent, fysieke paraatheid, aanwezigheid en motivatie.

Na de examenperiode in juni organiseren we bovendien extra tussenseizoenstrainingen. Een win-win voor spelers en club: enerzijds kan de opgebouwde examenstress er eens stevig afgedribbeld, gebeerschotjesd of afgeklopt worden, en anderzijds kunnen de laatste puntjes op de -i gezet worden wat de ploegvorming betreft. Deze gebeurt in overleg door het sportief comité: de sportief verantwoordelijke bovenbouw, coaches en trainers en eventueel jeugdverantwoordelijke. Na deze trainingen worden de ploegen bekend gemaakt.

Tenslotte worden ook in de bovenbouw alle spelers uit de eerste ploegen verwacht deel te nemen aan de voorziene derde training. Ook enkele geselecteerde spelers uit de tweede ploeg worden uitgenodigd om deze derde training te volgen.

 

Belangrijk! We merken dat sommige jongeren een hele zomer door trainen om fit en op niveau te blijven. Sommigen, daarentegen laten alles wat opzij liggen. Eind augustus, na de seizoensvoorbereiding, volgt er dus een herevaluatie van de ploegen, met eventuele wijzigingen tot gevolg.

Ook in het tussenseizoen kan er beslist worden om spelers van ploeg te wisselen wanneer ons sportief team een bijzondere inzet/ontwikkeling opmerkt (of net niet…).

 

Belangrijke data voor U14-U19, alvast te noteren in jullie vakantieagenda:

  • Start seizoensvoorbereidingen eerste ploegen (trainingen + oefenmatchen): woensdag 21.8
  • Start seizoensvoorbereidingen tweede ploegen: maandag 26.8

Alle jeugdwedstrijden beginnen op zaterdag 7/9 2024.

Vergeet ons jaarlijks Bee Circus tornooi niet die zal plaatsvinden op zaterdag 31.8

 

We hopen jullie meer inzicht te hebben gegeven in onze manier van werken.
Aarzel niet om ons aan te spreken, te mailen of te bellen bij eventuele vragen.

Maar eerst: full force & volle petrol deel 2 van het outdoor seizoen induiken.

We wensen jullie veel sportieve successen!

 

Vriendelijke groeten,

Het BEE Sportief comité

John Goldberg, Sport Director (johngoldberg10@gmail.com)

Christian Vander Gracht, Sportief verantwoordelijke onderbouw (U7-U12)

Luc De Souter, Sportief verantwoordelijke bovenbouw (U14-U19) (luc.ds@skynet.be)

Gaëlle Ooms, Jeugdverantwoordelijke (U5-U19) (gaelleooms@hotmail.com)

Annuleer uw vakantie! Onze Red Panthers en Red Lions komen volgende zomer beiden in actie op de Olympische Spelen in Parijs.

https://youtu.be/KSyg4-YSNkA

 

PASEN HOCKEY STAGE 8 tem 12 APRIL 2024 (5 dagen)

https://app.twizzit.com/v2/public/form/de7e13a44c443a134028b515654e49bd

Full hockey stage voor U6 (2018) tem U12

180 euro verzekering incl. te storten op onze rekening Beerschot BNP BE54 2200 7311 5097

mededeling paasstage hockey + naam & voornaam deelnemer

ZOMER HOCKEY STAGE 26 tem 30 augustus 2024 (5dagen)

https://app.twizzit.com/v2/public/form/8682bd8651607daeec2b951e68429cc8

Full hockey stage ENKEL voor onze (toekomstige) leden van U6 (2019) tem U12 (2013)

180 euro verzekering incl. te storten op onze rekening Beerschot BNP BE54 2200 7311 5097

mededeling zomerstage hockey + naam & voornaam deelnemer

 

PLANNING VOOR ALLE HOCKEYSTAGES : 

8u45-9u15: voorbewaking

9u15-9u30: opwarming
9u30-11u00: hockey
11u00-11u30: pauze 
11u30-12u30: hockey
12u30-13u30: middagpauze (eigen lunch meebrengen) 
13u30-14u45: hockey
14u45-15u00: pauze 
15u00-16u00: hockey
16u00: einde van de dag

tot 17u00: nabewaking

FairPlay op en voornamelijk rond het veld is een waarde dat in hockey en zeker bij Beerschot hoog in het vaandel wordt gedragen.

En we geven hier dus graag extra aandacht aan. Binnenkort mogen jullie Sporty (fairplay mascotte van onze nationale ploegen) verwachten op de club. Meer info volgt

 

Wat is Fairplay? Bekijk hier het antwoord 

Stick2fairplay 2022

Beste vrienden, 

Eénieder voelt de effecten van de verschillende crisissen vandaag. Hierdoor swingen jullie energie-, telecom- en verzekeringsfacturen de pan uit. Onze partner INDEPENDER breidt daarom haar aanbod van vergelijkingsactiviteiten uit. Naast autoverzekeringen kan je nu ook woonverzekeringen, internet, telefonie, gas- en elektriciteitsprijzen op een objectieve, transparante manier vergelijken in een eenvoudig overzicht.

 

INDEPENDER speelt hierbij een adviserende en begeleidende rol zodat het voor jullie makkelijker wordt de juiste keuze voor jullie persoonlijke situatie te maken. 

 

Uit onderzoek bij 1000 belgen blijkt namelijk dat de we gemiddeld 15% teveel betalen, omdat we niet de reflex hebben om onze tarieven regelmatig te vergelijken. Weet dat dit jullie toch snel honderden euros per jaar aan besparingen kan opleveren.

 

Wil je weten hoeveel jij kan besparen op je vaste kosten?

 

Vergelijk jullie verzekeringen, telecom, energie en financiën opwww.independer.be

Beste clubleden, 

Met groot genoegen kondigen we het tweede seizoen van Bee-Connect aan.

Na het succesvolle eerste seizoen zijn we verheugd om het programma voor het komende seizoen te presenteren, boordevol zakelijke en sociale evenementen die uw betrokkenheid bij ons Club verder zullen versterken.

Doel en visie van Bee-Connect: Bee-Connect heeft als doel een bruisend netwerk te bieden aan ondernemers, professionals en enthousiaste supporters die zich verbonden voelen met onze Club. Samen streven we ernaar om een gemeenschap te creëren die niet alleen bijdraagt aan het succes van onze club maar ook aan de groei van uw zakelijk netwerk en persoonlijke relaties.

Wat kan u verwachten in het tweede seizoen:

  1. Netwerkevenementen: We zullen regelmatig bijeenkomsten organiseren waarin u de gelegenheid krijgt om te netwerken met gelijkgestemde individuen uit diverse zakelijke sectoren.
  2. Inspirerende sprekers: We hebben een reeks inspirerende sprekers uitgenodigd die hun inzichten en ervaringen delen over tal van onderwerpen zoals zakelijke groei, leiderschap en succes.
  3. Sociale evenementen: Naast zakelijke activiteiten organiseren we ook gezellige sociale evenementen om de onderlinge band te versterken.
  4. Samenwerking met de Club: We zetten ons in om de Club te ondersteunen en zullen mogelijkheden creëren voor gezamenlijke initiatieven en projecten.

 

Belangrijke data: Houd uw agenda vrij voor de volgende data waarop onze evenementen plaatsvinden:

  • Donderdag 28 september 2023: Hockey Antwerp United – B19 - DPG Media – meer info hieronder
  • Zondag 22 oktober 2023: Beerschot – Old Club: eerste ploeg met Fan Club en inspirerende spreker
  • Woensdag 6 of donderdag 7 december 2023: Bank Delen Event: Artificial Intelligence presentatie
  • Donderdag 25 april 2024: Ontdek de insights van de werf van de eeuw met Lantis – Oosterweelproject
  • Elixir d’Anvers: bezoek aan Stokerij in de Haantjeslei te Antwerpen – meer info later
  • Beerschot Golf Tournament by MG – meer info later

 

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze bijeenkomsten en om samen te werken aan een succesvol tweede seizoen van Bee-Connect. Uw betrokkenheid en deelname dragen bij aan het creëren van een dynamische en bloeiende zakelijke gemeenschap binnen onze Club. Het lidgeld bedraagt 500 euros (Excl.BTW) per jaar, voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

INSCHRIJVING BEE CONNECT 23-24

Met vriendelijke groeten,

Bee-Connect Team

    

Tijdens de lente biedt Tennisschool Beerschot u een lessenreeks van 9 weken aan, startend op woensdag 24/04, zaterdag 20/4 of zondag 21/4/2024. Alle lessen worden gegeven volgens het kidstennisprogramma van de Vlaamse Tennisvereniging (meer info op http://www.vtv.be).

Dankzij ons team van gediplomeerde trainers kan u er zeker van zijn dat u bij Tennisschool Beerschot van kwaliteitsvolle lessen geniet. Wij garanderen dat alle groeps- en privélessen ZEKER DOORGAAN - WEER OF GEEN WEER. Geen uitgestelde lessen!

Ook niet-leden kunnen lessen volgen op woensdagmiddag of zaterdag- of zondagvoormiddag.

Woensdagnamiddag: vanaf woensdag 24/04/2024 (tem 19/06/2024)
Zaterdag: vanaf zaterdag 20/04/2024 (tem 15/06/2024)
Zondag: vanaf zondag 21/04/2024 (tem 16/06/2024)

In geval van regenweer, gaan de lessen door op onze indoorvelden!! 

Gelieve u voor de lessen in te schrijven door hier te klikken of per mail naar sonnyvandervelden@telenet.be.

Voor verdere informatie gelieve contact te nemen met Sonny van der Velden op het nummer 0477/961426

Prijzen lentelessen:

Groep  WIT 

  • geboortejaar 2020
  • 4 kinderen per groep (Leden: 130 euro - Niet leden: 150euro
  • 0 euro)

Groep BLAUW

  • geboortejaar 2019-2018
  • 4 kinderen per groep (Leden: 135 euro - Niet leden: 155 euro)
  • 3 kinderen per groep (Leden: 150 euro - Niet leden: 170 euro)
  • 2 kinderen per groep (Leden: 205 euro - Niet leden: 225 euro)

Groep ROOD

  • geboortejaar 2017-2016
  • 4 kinderen per groep (Leden: 135 euro - Niet leden: 155 euro)
  • 3 kinderen per groep (Leden: 150 euro - Niet leden: 170 euro)
  • 2 kinderen per groep (Leden: 205 euro - Niet leden: 225 euro)

Groep ORANJE

  • geboortejaar 2015
  • 4 kinderen per groep (Leden: 135 euro - Niet leden: 155 euro)
  • 3 kinderen per groep (Leden: 150 euro - Niet leden: 170 euro)
  • 2 kinderen per groep (Leden: 205 euro - Niet leden: 225 euro)

Groep GROEN  

  • geboortejaar 2014
  • 4 kinderen per groep (Leden: 135 euro - Niet leden: 155 euro)
  • 3 kinderen per groep (Leden: 150 euro - Niet leden: 170 euro)
  • 2 kinderen per groep (Leden: 205 euro - Niet leden: 225 euro)

Groep GEEL 

  • geboortejaar vanaf 2013 jeugd en volwassenen
  • 4 kinderen per groep (Leden: 135 euro - Niet leden: 155 euro)
  • 3 kinderen per groep (Leden: 150 euro - Niet leden: 170 euro)
  • 2 kinderen per groep (Leden: 205 euro - Niet leden: 225 euro)

 

KIDS TENNIS @ BEERSCHOT

Wat is Kids Tennis?

  1. Beerschot THC biedt KidsTennis aan! Dit wil zeggen dat er nog meer aandacht wordt besteed aan de jonge tennis-Kids onder ons. De groepjes worden ingedeeld volgens een bepaalde kleur, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd, maar vooral met het vaardigheidsniveau. Per kleur stijgt de moeilijkheidsgraad, worden de terreintjes groter en de tennisballen zwaarder. Het voordeel van KidsTennis is dat kinderen zelf een goed beeld krijgen van de vooruitgang die ze boeken. Wie meer info hierover wenst, kan altijd terecht bij het deel KidsTennis op de website van VTV (www.vtv.be ).

Indeling van de groepen/niveau’s

Groep  WIT  richtleeftijd: 2020

  • De aanloop naar tennis: Hier leren de kinderen vele coördinatie oefeningen om zo later sneller te kunnen doorgroeien. Bv: met een bal rollen, om zo later forehand te spelen.

Groep BLAUW richtleeftijd: 2019-2018

  • Basisvaardigheden tennis: In deze lessen voor beginnende tennissertjes, leer je de forehand en de backhand spelen op een klein speelveld met daarvoor een zachte aangepaste tennisbal.

Groep ROOD richtleeftijd: 2017-2016

  • Tennisvaardigheden aanscherpen.
    Hier gaan we de aangeleerde tennisvaardigheden een beetje verder verfijnen en spelen we met de aangepaste tennisbal op een iets groter speelveld.

Groep ORANJE richtleeftijd: 2015

  • Tennisvaardigheden & wedstrijden.
    In deze groep wordt er meer gewerkt naar het tactisch puntjes spelen met een echte opslag en vanaf nu spelen we met een softbal. Het speelveld heeft nu de grootte van een midi-veld.

Groep GROEN richtleeftijd: 2014

  • Op het volledige terrein.
    In deze laatste groep wordt er gebruik gemaakt van het hele terrein. De reeds aangeleerde vaardigheden worden hieraan geoptimaliseerd en verder verfijnt.

  

Zin om tijdens de vakanties te tennissen, padellen en sporten? Neem dan deel aan onze stages op R Beerschot THC. Wees er snel bij. 

KLIK HIERONDER OM IN TE SCHRIJVEN

 

HERFST 30/10 TEM 3/11/23 

 

KERST WK1 / 25 TEM 29/12/23 

KERST WK2 / 1 TEM 5/1/24 

 

KROKUS 12/2 TEM 18/2/2024  

 

PASEN WK1 / 1 TEM 5 APRIL 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/03fa79545b485a2109c1e13617718bec 

PASEN WK2 / 8 TEM 12 APRIL 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/3af6182195032ae283cac811776b0156 

 

WK1 / 1 TEM 5 JULI 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/c6003afab03b62e86fa0990ab36227cf 

WK2 / 8 TEM 12 JULI 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/7ea49ca6f482a69f7a8e05176e2069ae 

WK3 / 15 TEM 19 JULI 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/b36b98cdf4e99dbfe075fb7750c63048 

WK4 / 22 TEM 26 JULI 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/300e2c819f8c53cdaa10bbd1d37a308d 

WK5 / 29 TEM 2 AUGUSTUS 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/0344135a7c1e3bb730e5ce0603757a01 

WK6 / 5 TEM 9 AUGUSTUS 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/1cbe2c88ccff6701332f5a2c06c83ce3 

WK7 / 12 TEM 16 AUGUSTUS 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/0deec06fd8da040ee06ff2d93d52e9c6 

WK8 / 19 TEM 23 AUGUSTUS 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/023e2fc8115eb23f4542977b7ed9e3a2 

WK9 / 26 TEM 30 AUGUSTUS 2024 https://app.twizzit.com/v2/public/form/4a0f405cfaf66c2eee78dbe353ecdd55 


Samen met de toptrainers van de tennis- en padelschool spelen en ontdekken je kinderen tennis en padel. Zowel voor beginners als gevorderden, geboren tussen 2020 en 2006. Voor elk niveau wordt een aparte groep voorzien.

Prijs : 150€

Het dagprogramma ziet er als volgt uit : 

Vanaf 8u45: opvang voor de kinderen
9u30-12u: tennis/padel
12u-13u30: lunch
13u30-15u: omnisport/padel
15u-16u: tennis
16u: einde van de dag
Tot 17u00: nabewaking

Beerschot speler- en clubcharter

Als speler van Beerschot THC, verbindt u zich ertoe het clubcharter te respecteren.

Spirit : We zijn Beerschot !

  • Trots op de paarse en witte kleuren

Het belang van de kledij: respect voor het uniform!

  • Trots op de club

Respect en netheid van onze sportclub. We genieten van een top installie. Dat moet schoon blijven. Het verstrekte materiaal moet worden gerespecteerd!

  • Gedrag op het veld
    • Beleefd
    • Fair play
    • Respect voor de scheidsrechter
    • Never give up! Alles geven ongeacht de omstandighedenvan de wedstrijd

Hockey bij Beerschot bevordert de ontwikkeling

  • Samen leven

Groepswaarden/Leven in groep:

  • Samen lachen, plezier maken en leren van elkaar. Vriendschappen maken.
  • Maar ook het verschil accepteren. Tolerantie. Solidariteit. Niet pesten. Troosten.

 

  • Samen spelen – samen trainen
    • Om een gemeentschappelijk doel te bereiken, om ons niveau te verbeteren.
    • Om goed te kunnen samenspelen in een wedstrijd is samen trainen belangrijk!
    • Zonder werk is er geen resultaat!

 

  • Samen winnen maar ook samen verliezen
    • Een team is een optelsom van individuen die niets zijn zonder het team.
    • Alles ten dienste van het team!
    • Een mislukking is ook positief. Het wordt gebruikt om zichzelf te verbeteren.

Hockey bij Beerschot is een contract met je ploeg

  • Aanwezigheid op wedstrijd en training
  • Stiptheid
  • Tijdig verwittigen bij afwezigheid
  • Respect en positivisme tegenover uw trainer, manager en medespelers
  • 100% inzet tijdens trainingen en wedstrijden, altijd uw best doen en nooit opgeven

 

Hockey bij Beerschot is een investering voor heel het gezin

  • Ouders nemen de rol op als Coach – Manager
  • Fair play, respect en positivisme is voor iedereen van toepassing op en rond het veld
  • Scheidsrechters/wedstrijden fluiten is voor iedereen. De club zorgt voor de correcte opleiding/ondersteuning
  • De club leeft dankzij vrijwilligers
  • Deelname aan het clubleven: Toernooi – evenement,…

Commitment van de Club

  • Beerschot Hockey Club erkent de verschillen van elk kind en biedt hen de beste omkadering, ongeacht hun capaciteiten, niveau of sportieve ambities.
  • Beerschot Hockey Club geeft de voorkeur aan inspanning en verdienste en geeft iedereen de nodige begeleiding om het vereiste niveau te bereiken.
  • Beerschot Hockey Club biedt een gestructureerd en uitgebreid trainingsprogramma aan, ontwikkeld door professionals en geschikt voor elke leeftijdsgroep.
  • Beerschot Hockey Club leidt motiverende en gepassioneerde coaches op, die de kinderen begeleiden, ondersteunen en de tactieken en speltechnieken aanleren.
  • Beerschot Hockey Club organiseert regelmatig feestelijke en sportieve evenementen waardoor leden kunnen floreren in hun team en hun club en een sterke en duurzame band kunnen smeden.
  • Beerschot Hockey Club draagt familiale waarden hoog in het vaandel en zorgt voor een omgeving waar iedereen zich thuis voelt
  • Beerschot Hockey club biedt haar leden een aantrekkelijke, veilige, moderne en hoogwaardige technische infrastructuur.

                           We zijn Beerschot !

 
 

Gratis oefentraining voor nieuwe Trimmers op donderdagavond 7 september (van 21.00u tot 22.15u)!

 

Speciaal voor beginnende hockeyers hebben we bij Beerschot Hockey een eigen ‘Trimhockey’ ploeg!

Trimhockey is sporten op een recreatief niveau. Er wordt 1x per week samen getraind (onder professionele begeleiding) en soms worden er (in plaats van de training) ook oefenwedstrijden georganiseerd tegen andere Trimmer ploegen van nabijgelegen clubs. 
Trimhockey ploegen bestaan vooral uit spelers die op latere leeftijd voor het eerst hockey beginnen spelen of spelers die in een ver verleden al eens hockey hebben gespeeld. De ploegen zijn allemaal gemengd en open voor iedereen! 

Wanneer? Elke donderdagavond van 21.00u tot 22.15u.

Kost? 335 € all-in (bondbijdrage, verzekering, training, enz…)

Interesse? Officieel inschrijven kan via: https://app.twizzit.com/v2/public/form/0f54cfe38052a0db663326a395575cf4

Hopelijk tot donderdag 7 september (van 21.00u tot 22.15u)! Dan kan je gratis ontdekken of hockey iets voor jou is! 

We heten jou alvast van harte welkom! 

Vele groetjes van het BEE Trimmers team!

Technisch directeur John Goldberg tussen Laurent De Coster en Arnaud Deltour. De jeugdwerking moet bij Beerschot Hockey een prioriteit worden.Lees hier het artikel in HLN van ons hockeyvoorzittersduo. Klik hier

 

APC Wintercompetitie

 

Dag Padelfanaten,

Van 5 sept tot 12 maart organiseren we de eerste APC OPEN Wintercompetitie

In poules van 11 teams kan je 10 wedstrijden spelen gespreid over de hele winter. Dit van 14u tot 20u op zaterdag en zondag op Kontich P2P en Zuid - 7de Olympiade. Je kan via een software systeem (time2match) je wedstrijden naar keuze plannen. Je tegenstrevers kunnen dan accepteren indien het hen past. Je boekt telkens 1,5u in dewelke je 1 set tot 9 games moet spelen.

Op 12 maart spelen de eerste 2 uit elke poule een finale, waarna we het seizoen eindigen met een APC Party. 

Inschrijven kost €105/pp voor 10 wedstrijden van 1,5u.

De klassementen hieronder verwijzen naar de officiële ranking van Tennis Vlaanderen. U kan echter wel 1 reeks hoger inschrijven indien u dit niveau haalt. Let op, 1 van beide spelers moet wel het juiste klassement hebben.

Voorbeeld: Ik ben een speler met klassement p200 dan mag ik inschrijven bij niveau p200 met een medespeler van klassement p100 of p200.

 

Hieronder kan u de beschikbare plaatsen bekijken:

HEREN P100: 1 poule volzet  nog plaats voor 9 teams in poule 2.

HEREN P200 + DAMES P300:  nog plaats voor 2 teams

HEREN P300 + DAMES P500:  nog plaats voor 6 teams

HEREN P500:  nog plaats voor 6 teams

HEREN P700:  nog plaats voor 7 teams

DAMES P50:  nog plaats voor 3 teams

DAMES P100:  nog plaats voor 3 teams

DAMES P200:  nog plaats voor 5 teams

DUBBEL GEMENGD P100:  nog plaats voor 2 teams

DUBBEL GEMENGD P300:   nog plaats voor 5 teams

 

Inschrijven kan via onze website of via onderstaande knop. ( https://www.antwerppadelclub.be/wintercompetitie )

 

Met sportieve groeten, 

Het bestuur 

 

Onze nieuwe hockey verantwoordelijken aan het woord

Bernard Lemaire (algemene voorzitter), John Goldberg (technisch directeur), Laurent de Coster (co-voorzitter hockey - algemeen beheer) en Arnaud Deltour (co-voorzitter hockey - sportief beheer) nemen het woord en delen jullie mee welke weg we in de toekomst willen inslaan met Beerschot.

Bekijk hier de video !!

 

 
NEW NEW NEW !!!
 
TUNA MELT
Volkoren penne - tonijn - tomatensaus

VOL AU VENT
Wortelstoemp - erwtjes

BROCHETTE SCAMPI
Tabouleh - feta

PAD KA PRAO
Thaise gehaktschotel - eitje

SPAGHETTI
Volkoren pasta - bolognaise

 
 
 
 
 
 
 
Healthy Food @ Bar Bee
Vanaf donderdag 24 juni kan je bij ons gezonde maaltijden meenemen.
Een ideetje voor je lunch op het werk, of een toffe maaltijd thuis.
Je kan natuurlijk ook een box samenstellen en bestellen voor de volgende week.
Perfect om na het sporten mee te nemen.
Meer info 0477-438790 (Gert) of bij Peggy aan de bar

  Beste leden, beste vrienden,

Op het moment van dit schrijven lijkt de pandemie eindelijk in snelheid af te nemen, de cijfers gaan in ieder geval de goede kant op en veel van onze leden zijn gevaccineerd of worden dit in de komende weken. Wij hopen dat jullie en jullie dierbaren deze periode, die voor altijd in onze herinnering zal blijven, zonder al te veel problemen zijn doorgekomen!

Niemand kon in maart vorig jaar vermoeden dat deze pandemie zo'n grote omvang zou aannemen en ons op alle niveaus zou treffen en helaas dus ook op niveau van onze club Beerschot. Doorheen de verschillende golven, werden wij genoodzaakt onze installaties te sluiten, ze vervolgens zeer gedeeltelijk te mogen heropenen met als gevolg dat de meeste wedstrijden van onze jonge en minder jonge ploegen noodzakelijkerwijs voor onbepaalde tijd gestaakt moesten worden.

Maar er is steeds licht aan het eind van de tunnel, laten we positief blijven, de eerste versoepelingen zijn een feit en we kunnen eindelijk hopen en dromen op het vooruitzicht van een terugkeer naar een "bijna" pré-Covid situatie voor het einde van het schooljaar!

Wij zijn ons er terdege van bewust dat het afgelopen jaar een financieel verlies betekende voor al onze leden, die hun sportieve en extra-sportieve activiteiten niet ten volle in hun favoriete club hebben kunnen uitoefenen.

Het directiecomité is niet bij de pakken blijven zitten in deze zéér précaire situatie voor de club en heeft er niet alleen alles aan gedaan om de continuïteit van de club te garanderen, maar even belangrijk, van deze crisis een opportuniteit gemaakt om een aantal zaken door te voeren!

Het motto van Beerschot, "Tene quod bene", is nog nooit zo relevant geweest. En het is onder deze auspiciën dat wij de "BEE ON THE MOVE" hebben gelanceerd.

Twee jaar lang hebben we hard gewerkt aan "Bee 2.0". Wij beloofden jullie veranderingen, waarvan een deel al werd gerealiseerd, maar wij zijn trots om jullie een tipje van de sluier op te lichten van hetgeen jullie de komende weken en maanden nog kunnen verwachten:

1/ Dankzij jullie steun hebben wij de middelen gevonden om een voor ons financieel groot project te ondernemen, namelijk de volledige renovatie van ons tweede hockeyveld, dat het voorwerp was van terechte kritiek. Ja, jullie lezen het goed! Wij gaan jullie voor volgende seizoen een gloednieuw veld aanbieden!

2/ Veranderingen in het bestuur van de hockeysectie met de ambitie om onze jeugdopleiding verder te ontwikkelen!

Allereerst heeft onze voorzitter van de hockeyafdeling, Philippe Verhoeven, na meer dan 20 jaar hard werken, besloten de fakkel over te dragen aan de jeugd. Philippe is een icoon van onze club en zonder zijn onvoorwaardelijke toewijding zou de hockeyafdeling niet zijn waar ze nu is. Philippe Verhoeven zal worden bedankt voor zijn titanenwerk, zodra wij allen bijeen kunnen komen om hem op gepaste wijze te vieren! Alvast hartelijk dank Philippe voor alles wat je hebt vertegenwoordigd en nog zult vertegenwoordigen voor Beerschot!

John Goldberg, nog een icoon van het Belgische hockey en van Beerschot, wordt sportief directeur en zal voltijds instaan voor onze hockey jeugdschool met als doel dé referentie te worden in de regio.

Zijn team dat momenteel bestaat uit Gaëlle Ooms, Alexandre De State, François Pliester, Tino Francinetti en Astrid Coens (Harrison Peeters wenste andere uitdagingen aan te gaan) zal worden versterkt door twee nieuwe kalibers die ons vanaf volgend seizoen zullen bijstaan: Arnaud Deltour en Laurent De Coster.

Wordt vervolgd, maar we kunnen u nu al zeggen dat zowel de Top School, als alle heren en dames teams, evenals de communicatie naar onze leden toe, er alleen maar beter van zullen worden!

3/ Veranderingen in onze mannen en vrouwen elite teams.

Met de komst van een nieuwe buitenlandse T1 voor onze heren (Pim Wijzenbeek) samen met een aantal nieuwe gezichten in het team, alsook het behoud van François Pliester voor ons dames eliteploeg.

4/ De uitbreiding van onze padelvelden.

Deze zeer toegankelijke sport, die reeds door vele van onze leden werd ontdekt, geniet van een ongekende weerklank en is van een mooie toekomst verzekerd. Op een periode van enkele maanden hebben we in samenwerking met de Antwerp Padelclub jullie een uitbreiding van 4 padelvelden in maart kunnen aanbieden en bijkomend nog eens 4 velden tegen eind juni. Bee zal samen met APC 10 velden ter beschikking stellen om aan dit duizelingwekkende succes te antwoorden. 

5/ De opkomst van de Bee Cycling Club, een ploeg voor wielerliefhebbers, waarover we jullie reeds vorig jaar hadden gesproken en waarvan de ‘Weekly Sunday Ride’, gevolgd door een fris pintje aan de bar, nog steeds een groot succes kent bij onze leden en hun vrienden.

6/ Onze sponsors die ons blijven steunen. Dank aan hen, want zij zijn van uitermate groot belang voor de begroting van een club. Sponsors die vanaf heden voor al hun vragen beroep zullen kunnen doen op een vast aanspreekpunt binnen een vernieuwde, jonge en toegewijde team; waarover jullie nog zullen horen.

7/ En last but not least, onze "Bar Bee". Gert en zijn team staan nog steeds klaar voor jullie en zijn nog meer gemotiveerd dan ervoor! Wij hebben samengewerkt om onze terrassen, sanitair en meubilair volledig te vernieuwen, zodat wij jullie de komende maanden en jaren nog beter kunnen ontvangen! Bovendien zal Bar Bee samen met het bestuur, als compensatie voor dit ingewikkelde seizoen, jullie allemaal uitnodigen voor enkele evenementen, zoals een BBQ en verschillende lekkere drankjes op onze nieuwe terrassen!

Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder jullie, zonder jullie steun, zonder jullie paarse hart. Het relanceplan van Beerschot is meer dan ooit actueel, in al zijn vormen, om jullie nog meer tevreden te stellen. Rest ons jullie nogmaals te bedanken voor jullie geduld en begrip. Wij zijn ervan overtuigd dat al deze nieuwe investeringen jullie in staat zullen stellen des te meer te kunnen genieten van een terugkeer naar vrijheid.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het directiecomité,

Bernard Lemaire

Voorzitter

Beste leden,

na 5 jaar als T1 van ons eerste Heren team, heeft John Goldberg besloten een nieuwe uitdaging aan te gaanals technisch directeur van de Beerschot hockey afdeling.

Men geloofde aanvankelijk dat zijn briljante prestaties aan het hoofd van het eerste Heren team hem zouden hebben aangemoedigd om verder te gaan en te streven naar nog hogere resultaten, maar dat zal niet het geval zijn.

John heeft gevraagd zijn T1-taken te beëindigen om verder te evolueren binnen  Beerschot en zal worden vervangen door de Nederlander Pim Wijzenbeek.

De nieuwe uitdaging van John is om de jeugdschool verder te ontwikkelen en te verbeteren, trainers en coaches te blijven opleiden om de jeugdteams van Beerschot te begeleiden. En om op korte termijn de beste jeugdopleiding uit de Antwerpse regio te worden.

Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk talenten naar boven te halen die in komende jaren naar het eerste dames- en herenteam zullen doorstromen.

Het bestuur heeft de nodige budgetten vrijgemaakt voor de jeugdopleiding, zodat John en de club deze nieuwe uitdaging kunnen aangaan.

John zal ook sportief eindverantwoordelijke zijn voor alle volwassenen teams van de club, die in zijn nieuwe rol zeker niet worden vergeten.

Wij wensen veel success aan John voor deze nieuwe challenge.

Na vijf jaar stopt John Goldberg als coach van de mannenploeg van Beerschot. Afscheid van zijn geliefde mauve-witte kleuren neemt hij echter niet. Goldberg wordt technisch directeur van de Kontichse hockeyclub en gaat op alle niveaus de teams coördineren. De nieuwe T1 van Beerschot wordt de Nederlander Pim Wijzenbeek, die twee jaar geleden nog assistent was van de nationale ploeg van Amerika.


Beerschot Cycling Club (BCC) is ontstaan vanuit de explosie en (ver)nieuwde passie voor het fietsen tijdens de eerste lockdown en de wens om een groep van diverse fiets-liefhebbers te linken met Beerschot THC  (top infrastructuur met veel voordelen).

Ondertussen zijn we al met meer dan 90 liefhebbers die regelmatig samen rijden.

Concept:

  • Verschillende niveaus aanbieden : récréatief en intensief. Iedereen is welkom!
  • 2 ritten/ week: zondag voormiddag en woensdagavond samen met onze vriendenclub: ABC (Antwaarpse Bycycletten Club)

Maar ook:

  • Kalender met « Specifieke events »
  • Opleidingen/speciale trainingen in samenwerking met professionele begeleiders/athleten

En uiteraard ook even belangrijk:  after tours met drank en eten voor de liefhebbers!

Praktisch:

Meeste communicatie gebeurd via de BCC-whatsappgroep. Om hiervan deel uit te maken vraag je toegang via pm bij Antoine Ide (0475/83.11.34).

De wekelijkse ritten, alsook speciale events worden via dit kanaal gecommuniceerd. Zo ben je altijd direct op de hoogte.

Daarnaast is er ook een strava-pagina gecreëerd zodat je de heldendaden van iedereen kan meevolgen.

Arnaud Deltour, Antoine Ide, Benoit Dautel, Guy Van Gaever

 

THE BAR BEE terrassen under construction :

 

Ondanks alle restricties en protocols blijft Bee verder gaan en gaan we van start met ons renovatieprogramma !

Na een slijtage van ettelijke jaren zijn onze terrassen versleten en onveilig geworden. En kunnen we met veel blijdschap de vervanging van de terrastegels aankondigen..

De sluiting van ons horecagedeelte, BAR BEE, wegens Covid is op zich een zware tegenslag maar we zien dit als een opportuniteit om een groot werk (+300m² terras) aan te pakken.

De werken zullen ongeveer 3 weken in beslag nemen en zullen uitgevoerd worden door onze jarenlange partner Saniced. Nadien gaan we dan ook verder met vernieuwing van een aantal terrasmeubels.

Deze totaalrenovatie/upgrade is mogelijk gemaakt door Bar Bee en de vernieuwde samenwerking met onze drankleveranciers. Waarbij specifieke dank aan Duvel Moortgat, Cristal, De Volkswelvaart, Pepsi, Unilever en Nestle.

In de komende weken houden we jullie op de hoogte van de werkzaamheden en zullen regelmatig foto's publiceren zodat jullie van thuis uit kunnen volgen en jullie reeds kunnen verheugen op de heropening van onze BAR BEE.

 
 
 

Beste leden,
Ten gevolge van de laatste sanitaire maatregelen is onze partner Hockey Player genoodzaakt hun winkels te sluiten voor minstens 4 weken.

Voor diegenen die nog hun favoriete sport kunnen beoefenen of in het vooruitzicht van de hervatting ervan of als je een geschenk nodig hebt, blijven ze bereikbaar en kunnen er bestellingen geplaatst worden via info@hockeyplayer.be ( Collect&Go op afspraak)

Of

Bestellingen kunnen ook geplaatst worden online op hun nieuwe site
www.hockeyplayer.shop ( 24u/24u)

Met dank voor Hockey Player

 BAR BEE - NEWS :

Het hockey seizoen komt stilletjes op gang, de drukke stages zijn voorbij.

Bar Bee is nu dagelijks open vanaf 11h zaterdag en zondag vroeger naargelang de wedstrijden. Onze keuken is alle dagen van 12h tot 21h.

We steken ook al enkele acties in elkaar, je vindt regelmatig info op de fb pagina...

We doen alvast ;

Donderdag : Steak, sla mix, frietjes en sausje €15

Vrijdag : BEE-pero vanaf 16h,uw afterwork drink op de club, steeds met

promodrankjes en gerechtjes.

Weekend (wedstrijddagen) : verse croissants ,chocoladebroodjes, broodjes ,yoghurt, granola ....van s morgens vroeg.

In samenwerking met de pittige dames van Lioness (de geweldige fitness op onze club) komen er snel ook gezonde take away gerechtjes ,snel meer info.

Iedereen is welkom op deze schitterende club voor een drankje , een hapje.

Contacteer ons gerust voor vragen of info.

Onze locatie heeft veel mogelijkheden, ook voor vergaderingen en meetings.

Kan allemaal plaatsvinden met de nodige maatregelen.

Tot snel

Nu te koop via het secretariaat of aan BAR BEE het Beerschot herbruikbaar mondmasker ontwikkeld door SecureBreathe.

Een 100% Belgisch herbruikbaar mondmasker, uitermate praktisch want het is overal ontsmet- en afwasbaar.

In elke verpakking zit een volledige gebruikshandleiding en instructiepatroon.

 

Verkrijgbaar in de volgende maten :

Kids         : 4 tot 12 jaar

Medium     : rolkraag 36 tot 40

Large        : rolkraag 41 tot 45

Prijs : 5 Euro

Deze filters kunnen keukenpapier of Belgische overheidsfilters zijn, dit kan men naar wens vervangen. Dit masker kan heel de dag gedragen worden en s'avonds gekuist worden met warm water en zeep. Het is efficiënter dan papieren chirurgische maskers.”

Formyfit - Photos | Facebook

Beste Spelers en speelsters,
 
Als club willen wij erop toezien dat de fysieke condities van onze jeugd ploegen zo goed mogelijk is.  Om dit doel te bereiken zorgen we natuurlijk dat dit aspect van het spel ruim aan bod komt tijdens de trainingssessies.  Maar dit is niet voldoende.  De basis conditie van een hockeyspeler is zeer belangrijk om te evolueren in de sport.  
 
Om ervoor te zorgen dat jullie allemaal vanaf deze week en dit tot aan het begin van het seizoen in September kunnen werken aan die conditie, heeft de club op advies van het sportief beleid, geïnvesteerd in een nieuw programma.  Het noemt FormyFit (www.formyfit.com). Dit is eigenlijk een digitaal personal trainer die een fysiek programma op maat gaat schrijven voor ieders van jullie.  
 
Om van dit fysieke programma te mogen genieten dient u enkele stappen te volgen die u per mail gaan opgestuurd worden.  FormyFit is een app die u op uw smartphone gaat installeren zodat u dit bij elke workout de app bij de hand heeft.  
 
Veel plezier deze zomer en vergeet niet aan je conditie te werken,

John, Harrison en Alex

Officiële lancering Beerschot Cycling Club 

28/06/2020

Beste vrienden,

De Beerschot Cycling Club (BCC) bestaat ondertussen al 3 weken. In 3 evenementen wist het in totaal maar liefst 150 deelnemers samen te brengen die interesse toonden in dit type activiteiten. Het concept van de BCC blijft om logistieke ondersteuning te bieden voor het fietsen in groep, ieder op zijn niveau en binnen een adequate en prettige infrastructuur.

En met succes gezien het BCC-comité enkel positieve feedback kreeg!

Na 3 open rides is het dus hoog tijd om de officiële opening van de Beerschot Cycling Club te lanceren.   Nu zondag zal het BCC dan ook officieel van start gaan met uiteraard een aantal leuke ritten maar ook tal van verassingen, stands van onze sponsors en mogelijkheid tot samen te genieten van een BBQ na de rit (partners en kinderen ook welkom!!)

Voor diegene die nog niet hebben kunnen meerijden en/of nog niet ingeschreven zijn hierbij een aantal redenen waarom dit absoluut te doen:

  • Momenteel worden er ritten voorzien voor elke zondag, vanaf 1/9 zullen er ook ritten voorzien worden voor woensdagavond
  • BCC is een officiële club geregistreerd bij de VWB (Vlaamse WielerBond). Het heeft een eigen website: http://beerschot.org/index.php#PG_19537_169681 en je kunt het ook vinden op Strava: https://www.strava.com/clubs/BeerschotCyclingClub
  • Er zullen tal van activiteiten voorzien worden zowel sportief (speciale ritten, tours,…) als educatief (opleidingen, ondersteuning,…)
  • BCC heeft een fietswinkel als partner: Velodi  in Kontich (wiens manager lid is van de club, David Ibens) en biedt tal van voordelen aan: gratis nazicht van uw fiets, korting bij aankoop van nieuwe fiets, gratis binnenband bij onderhoud.
  • BCC-outfit (leverancier Pirazzo) aan aantrekkelijke prijzen. Bekijk de design hier: https://sketchfab.com/3d-models/03315-05358-white-bd40b7d76d7842f5a398f185c9d67b00

 

Dagplanning en inschrijving zondag 28/6.

Op vraag van meerdere onder jullie bieden we deze keer een aantal ritten aan gewijzigde afstanden (50-60km, +/- 70km en +/- 110km) .

Gezien officiële lanceringen zullen er heel wat verassingen zijn en mogelijkheid tot BBQ met partner en kinderen. Prijs voor BBQ is 20€ per volwassen en 10€ per kind.

Inschrijven voor rit en voor BBQ verplicht via volgende link:

https://zfrmz.eu/ajU3k4iHd3LxY1AGvAw7

Betaling voor BBQ kan de dag zelf aan inschrijvingsbalie (cashless aub). Hier zullen jullie ook de mogelijkheid hebben om u in te schrijven als officieel lid van BCC.

De rit van 28/6 zal de laatste georganiseerde open tour zijn die voor iedereen toegankelijk is. Vanaf de eerste zondag van juli zijn de ritten alleen voorbehouden aan clubleden.

Na de rit zullen we de agenda van het BCC voor komende weken/maanden voorstellen. 
Er zal ook een mobiel paskamer aanwezig zijn voor bestelling en passen van het BCC-tenue.

8u15: Afspraak op parking Beerschot groep 110km
8u30: Start groep 110km

9u : Afspraak op parking Beerschot van alle andere groepen
9u15: Start groepen

11u45- 12u15 : Aankomst verschillende groepen

12u-13u15 : Aftertour
12u40 : Voorstelling door het comité van het concept BCC (agenda, tenue, activiteiten,..), de sponsors en partner Velodi.
13u15: BBQ voorbereid door Bar Bee

Belangrijk : gezien Covid-19 restricties zullen de douches niet toegankelijke zijn !  

We hopen jullie zeer talrijk te mogen ontvangen zondag!!!

BCC-Comité

Welkom op de gloednieuwe Beerschot Cycling Club.  Zoals jullie zijn wij ook gepassioneerd van het fietsen.

Onlangs zijn we beginnen rijden, hebben we een nieuwe fiets en uitrustingen gekocht.  We zijn solo of met enkele vrienden beginnen rijden.  Momenteel kunnen alleen maar vaststellen dat het fietsen in de lift is, zowel recreatief als sportief.  De Covid-19 crisis heeft dit nog meer in de verf gezet.

Het plezier van het rijden is veelzijdig.  Je kan er een uitdaging in zoeken, een fysieke inspanning, uw uithoudingsvermogen verbeteren, nieuwe regio’s ontdekken maar ook uw sociaal netwerk verbreden.

Gezien het steeds groeiende aantal fietsers in ons entourage en het missen van een goede omkadering om al de onze noden te vervullen, hebben we beslist om een club op te richten, namelijk de Beerschot Cycling Club.  Onze uitvalsbasis is de Royal Beerschot Tennis Hockey Club.

Dankzij deze samenwerking kunnen we gebruik maken van de infrastructuur van Beerschot en ons project verder ontwikkelen. 

Graag verwelkomen we u op het eerste event - De Welcome Ride op zondag 6/3/22.  Om deel te nemen, gelieve onderstaande link te klikken en u kan zich inschrijven.  Maakt niet uit of u een ervaren fietser bent of net wil beginnen, alle niveaus komen aan bod.

Beerschot Cycling Club - Welcome Ride 2022 - Inschrijving

Tot binnenkort in het peloton,

Het Bestuur van Beerschot Cycling Club

Beste Leden,

Gezien de recente evoluties mbt het Covid-19 virus en gezien de getroffen maatregelen die zijn genomen door onze regering, zijn we genoodzaakt alle activiteiten op de club op te schorten tot nader order.

 

Het is momenteel verboden om gebruik te maken van de installaties van Beerschot.   Alle sportvelden blijven gesloten tot nader order.  Wij vragen u, in het belang van de volksgezondheid, deze beslissing te respecteren.  

 

Wij rekenen op uw gezond verstand en hopen u binnen enkele weken terug te kunnen verwelkomen op de club.

 

Met sportieve groeten,

Het bestuur

 

 

 

 

 

De KBHB heeft een programma gestart genaamd Start2Umpire.  De bedoeling is om startende scheidsrechters te ondersteunen en te helpen voor de eerste keren dat ze op het veld stappen.  Op onderstaande link kan u een beknopt overzicht terugvinden van de belangerijkste fouten die kunnen voorkomen en waarvoor u als scheidsrechter dient op te treden.  Opgelet, het reglement omvat veel meer dan dit maar het is een ideale manier om de basistechnieken van het scheidsrechterschap onder de knie te krijgen.

link: https://hockey.be/nl/competitie/outdoor-hockey/starttoumpire/?mc_cid=f6cbd6a25f&mc_eid=0e612c4a58 

Er zijn verschillende video's die zeer duidelijk en overzichtelijk zijn.  Als u verder nog vragen zou hebben, kan u steeds uw vragen stellen aan Martino Francinetti of aan andere meer ervaren scheidsrechters binnen de club.

Dear Beerschot Family, 

We, the Beeboys, would like to give you our highest gratitude and appreciation for your presence and your support beginning of October during the EHL and during last season while competing to obtain this EHL ticket.  You have no idea what it meant for us to have you there, sending us all those positive messages.  Some of you made the time in your busy schedules to live this journey in Barcelona with us.  We know that those who couldn’t come where following us step by step through all the different media or at Beerschot.

Having the EHL tribunes in Barcelona coloured in purple has been a dream come true.  You gave us wings.  Unfortunately, the result is not what we hoped for, but thanks to your support, we were capable to do more than we thought was possible.  We showed that Beerschot deserved to be on that European stage.  Those germans didn’t expect to have so much difficulties to beat us.  

We really hope that you will continue to follow and support us during this championship.  “L’appétit vient en mangeant” and we are hungry for more.  We’re going to need you if we want to continue to perform the way we did.  We can only hope to see you on the side of the pitch, screaming, shouting us to victories.  We promise to keep giving you everything we have and to make you and our club we all love, proud. 

Thanks for the great time…and the great memories.

See you soon, we love you,

 Your BeeBoys

 

De club wil de nadruk leggen op het dragen van een gebitsbeschermer.  Dit is verplicht door de hockey federatie voor de wedstrijden en de club verplicht dit tevens voor de trainingen.  

Idem voor de beenbeschermers.  De trainers krijgen de opdracht om alle kinderen te controleren op het dragen van bescherming.  Indien iemand de nodige bescherming niet aan heeft zal hij niet mogen deelnemen.

We doen dit niet om de kinderen te pesten maar voor hun veiligheid.  Een accident is zo snel gebeurt.  Indien u een gebitsbeschermer wenst aan te schaffen, kan dit zowel bij Hockey player als op de club in het secretariaat.

Deelnemen aan een toffe padel competitie, wil je graag andere padelspelers ontmoeten, ...

Neem dan nu deel aan onze PADEL LA LIGA competitie.

Iedereen kan deelnemen ...

36 teams (6 poules van 6 TEAMS)

SPEELPERIODE:

1. Van 04/11/19 TEM 16/12/19
2. Van 17/12/19 TEM 28/01/20

3. Van 29/01/20 TEM 11/03/20

De competitie verloopt in 3 fases van 6 weken. Na elke speelperiode stijgen de eerste twee TEAMS in elke poule naar een hogere poule, de laatste twee in de poule zakken naar een lagere poule. Bij winst verdien je 3 punten, bij verlies 1 punt en als je niet speelt 0 punten.

Voor aanvang van La Liga competitie maakt Beerschot de indeling van de poules gebaseerd op ingeschatte padelsterkte.

SPELMOMENTEN :

Elke poule kent 5 wedstrijden in elke SPELPERIODE. De ploegen spreken hun wedstrijden onderling af. De uitslagen worden doorgegeven via mail op Padel@beerschot.org  De uitslagen zullen wekelijks geupdate verschijnen op de website.

INSCHRIJVEN:

Via Twizzit, U betaalt de terreinkost voor uw wedstrijd te spelen + een 1 malige inschrijvingsfee van 10 Euro per persoon te storten op BE02 2200 7302 2040.

Inschrijven voor 31/10 !!

KLIK HIER voor uw PADEL LA LIGA inschrijving.

 

NOG GEEN TWIZZIT LOGIN :

KLIK HIER om een account aan te maken.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste vrienden,

Vanaf komend seizoen gaan we in zee met de nieuwe kleding partner Osaka.  Dit kadert in de rebranding van onze lieftallige club die werd ingezet op 4 mei.  Wij hebben toen de tenues voor de eerste keer getoond tijdens de fashion show. 
 
Vanaf komend seizoen zullen alle ploegen, van jong tot oud met alle sponsors op hun tenues spelen.  Wij danken alvast onze trouwe partners:
 
- Mobile Vikings
- La Cambre Tailoring
- Beko
- Land Rover
- Marceau Uitvaartzorg
- Tecnospace
 
De nieuwe outfits zijn vanaf heden beschikbaar bij Hockey Player (Floralïenlaan, 292 te 2600 Berchem). 
 
U zal daar de kans hebben om indien vereist de naam en nummer van de speler/speelster erop te laten drukken.  Let op, dit moet bij Hockey Player gebeuren daar er een specifieke typografie van Osaka dient gebruikt te worden.
 
Naast deze verplichte uitrustingen zal u tevens de mogelijkheid hebben om Beerschot-Osaka Clubwear te kopen zoals training shirts, jassen, etc….  Dit is uiteraard volledig vrijblijvend. 
 
Voor de officiële wedstrijduitrustingen zouden we u willen vragen om zo snel mogelijk de overstap te doen naar de nieuwe tenues.  Ten eerste als blijk van respect voor onze partners, en ten tweede om ervoor te zorgen dat de Beerschot ploegen allemaal in dezelfde tenues op het veld komt. De ploegen die in de nationale reeksen spelen worden trouwens verplicht om allen in dezelfde uitrustingen te spelen.  We begrijpen dat dit in het begin van het seizoen een bepaalde investering vraagt en daarom zal er een sperperiode ingelast worden om de overgang te maken naar de nieuwe tenues.  
 
Wij wensen u alvast een sportief seizoen toe,
 
Het club bestuur.
 
         

Beerschot Padel Club is is er voor iedereen.

Geen lidmaatschap nodig.

Maak een login en reserveer je terrein via www.beerschot.org

Tijdens de winter biedt Tennisschool Beerschot u een lessenreeks aan startend op 30/09/2024 en eindigend op 23/3/2025. Alle lessen worden gegeven volgens het kidstennisprogramma van de Vlaamse Tennisvereniging (meer info op http://www.vtv.be).

Dankzij ons team van gediplomeerde trainers kan u er zeker van zijn dat u bij Tennisschool Beerschot van kwaliteitsvolle lessen geniet. 

Gelieve u voor de lessen in te schrijven door hier te klikken. Voor verdere informatie gelieve contact te nemen met Sonny van der Velden op het nummer 0477/961426

Prijzen winterlessen 2024/2025:

Groep  WIT 

  • geboortejaar 2021
  • 4 kinderen per groep (300 euros (woe) of 360 euros (weekend))
  • 3 kinderen per groep (390 euros (woe) of 470 euros (weekend))
  • 2 kinderen per groep (560 euros (woe) of 690 euros (weekend))

Groep BLAUW

  • geboortejaar 2020-2019
  • 4 kinderen per groep (300 euros (woe) of 360 euros (weekend))
  • 3 kinderen per groep (390 euros (woe) of 470 euros (weekend))
  • 2 kinderen per groep (560 euros (woe) of 690 euros (weekend))

Groep ROOD

  • geboortejaar 2018-2017
  • 4 kinderen per groep (300 euros (woe) of 360 euros (weekend))
  • 3 kinderen per groep (390 euros (woe) of 470 euros (weekend))
  • 2 kinderen per groep (560 euros (woe) of 690 euros (weekend))

Groep ORANJE

  • geboortejaar 2016
  • 4 kinderen per groep (360 euros)
  • 3 kinderen per groep (470 euros)
  • 2 kinderen per groep (690 euros)

Groep GROEN  

  • geboortejaar 2015
  • 4 kinderen per groep (360 euros)
  • 3 kinderen per groep (470 euros)
  • 2 kinderen per groep (690 euros)

Groep GEEL 

  • geboortejaar vanaf 2014 jeugd en volwassenen
  • 4 kinderen per groep (360 euros)
  • 3 kinderen per groep (470 euros)
  • 2 kinderen per groep (690 euros)

 

KIDS TENNIS @ BEERSCHOT

Wat is Kids Tennis?

R. Beerschot THC biedt KidsTennis aan! Dit wil zeggen dat er nog meer aandacht wordt besteed aan de jonge tennis-Kids onder ons. De groepjes worden ingedeeld volgens een bepaalde kleur, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd, maar vooral met het vaardigheidsniveau. Per kleur stijgt de moeilijkheidsgraad, worden de terreintjes groter en de tennisballen zwaarder. Het voordeel van KidsTennis is dat kinderen zelf een goed beeld krijgen van de vooruitgang die ze boeken. Wie meer info hierover wenst, kan altijd terecht bij het deel KidsTennis op de website van VTV (www.vtv.be ).

Indeling van de groepen/niveau’s

Groep  WIT  richtleeftijd: 2021

  • De aanloop naar tennis: Hier leren de kinderen vele coördinatie oefeningen om zo later sneller te kunnen doorgroeien. Bv: met een bal rollen, om zo later forehand te spelen.

Groep BLAUW richtleeftijd: 2020-2019

  • Basisvaardigheden tennis: In deze lessen voor beginnende tennissertjes, leer je de forehand en de backhand spelen op een klein speelveld met daarvoor een zachte aangepaste tennisbal.

Groep ROOD richtleeftijd: 2018-2017

  • Tennisvaardigheden aanscherpen.
    Hier gaan we de aangeleerde tennisvaardigheden een beetje verder verfijnen en spelen we met de aangepaste tennisbal op een iets groter speelveld.

Groep ORANJE richtleeftijd: 2016

  • Tennisvaardigheden & wedstrijden.
    In deze groep wordt er meer gewerkt naar het tactisch puntjes spelen met een echte opslag en vanaf nu spelen we met een softbal. Het speelveld heeft nu de grootte van een midi-veld.

Groep GROEN richtleeftijd: 2015

  • Op het volledige terrein.
    In deze laatste groep wordt er gebruik gemaakt van het hele terrein. De reeds aangeleerde vaardigheden worden hieraan geoptimaliseerd en verder verfijnt.

Wat een seizoen jongens...we zijn gestrand op een ongelooflijk 2e plaats. Vice-kampioen van België. De tweede beste ploeg van het land...en de beste van 't Stad! En volgend seizoen zowaar Europees gaan spelen!

Niemand had dit aan het begin van dit seizoen durven dromen of hopen. Maar we deden het. Op onze eigenste manier, met veel eigen jeugd, met de wilskracht van beren en onder het wakend oog van onze John!

Het was een vat vol emoties deze laatste weken. Jullie hebben ons doen schrikken, doen zingen, doen juichen, doen springen, doen verenigen...maar nooit doen twijfelen! We stonden allen als één grote familie achter jullie. 

Proficiat aan elk van jullie, zowel spelers als staff. You made us proud!

Bedankt mannen en tot volgend seizoen voor nog van dat!

Jullie Purple White Army

Bij deze willen we u al de begindatum meedelen voor de verschillende competities voor het seizoen 2019-2020:

  • Jeugd (U7 en U8 inbegrepen!): Zat 07/09
  • Dames, Heren, Masters, Junior Masters,…: Zon 08/09
  • Gents: Maa 09/09
  • Eredivisie Belgian League: Zon 15/09
  • Ladies en Junior Ladies: Maa 16/09

    
Veel online te kopen??? Als je nu je online aankopen via de website van Trooper doet, dan steun je hierbij BEE.
Dus bezoek vanaf NU, via Trooper, je favoriete webwinkel!
We hebben een unieke Trooper pagina: www.trooper.be/rbthc aangemaakt. Via deze pagina kunnen jullie, familie en/of vrienden simpelweg al jullie online aankopen doen. Bekijk deze nu en sta versteld hoeveel shops je kan bereiken.
Hoe werkt het? Ga via de speciale Trooper pagina van onze club www.trooper.be/rbthc naar je online shop. Zo weten de online shops dat je je club wil steunen.
Simpel en snel, je hoeft zelfs geen account of login te hebben. En vooral het kost je geen euro extra, maar je steunt wel BEE. "Spread the news and shop a lot" is de boodschap.

PARTNERS
EVENTS @ BEE

© 2019, website powered by Twizzit.com