Motivational training & High Prospects

Zoals vorig jaar gaat de club een extra training organiseren voor de bovenbouw (U14 tot U19) op maandag avond. U kan zich hier inschrijven

Deze trainingen zijn niet verplicht maar we verwachten dat diegene die zich inschrijven ook elke keer komen.  

Voor de onderbouw (U9 tot U12) zullen tevens binnenkort de High Prospect trainingen terug beginnen.  Hiervoor gaan de sportief verantwoordelijke Harrison Peeters en John Goldberg een selectie doen in elke ploeg van de spelers/speelsters die worden opgeroepen.  Deze zullen plaatsvinden op donderdagen en de kinderen zullen getraind worden door spelers en speelsters van onze tophockey ploegen.

 

Met plezier en fierheid kondigen wij u aan dat John Goldberg, een rasechte hockeyer met een karrenvracht aan ervaring, de Beerschot Hockey School komt versterken en zich aan Harrison Peeters zal voegen.

John is een echte Beerschot man die een palmares heeft om U tegen te zeggen. Beste scorer van de ere afdeling gedurende 5 opeenvolgende jaren, hij speelde onder andere het Europees Kampioenschap, was jarenlang assistent-trainer van de Red Panters en is voor het ogenblik assistant coach van de U21 Boys.

Hij geeft regelmatig privé hockey lessen aan bepaalde spelers van de Red Lions, Red Panthers en Be Gold

John traint en coacht nu onze Heren 1, die onlangs vice-kampioen van het seizoen 2018-2019 geworden zijn .

Daarnaast zie je John vaak nog individuele training geven aan top-spelers van onze club en daarbuiten.

Samen met John zal Harrison Peeters (kapitein van onze eerste ploeg heren) onze jeugd naar een ander niveau tillen, ongeacht of men net begint te hockeyen of al jaren rondloopt op een veld.  

Hun gezamenlijke kennis en ervaring op technische en tactisch vlak willen zij onze jeugd bijbrengen. Maar zij willen verder gaan dan enkel dit…

 
We maken er iets persoonlijks van en investeren samen in jullie toekomst !

© 2019, website powered by Twizzit.com