Heb je als ouder of als speler een vraag over de werking van onze club of over het hockey in het algemeen? Dan is het bij een grote vereniging zoals Royal Victory H.C. niet altijd evident om te weten bij wie je dan terecht kan met je vraag. In onderstaand schema vind je een overzicht.

Je eerste contact zal altijd je ploegverantwoordelijke (voor organisatorische vragen) of je coach (voor sportieve vragen) zijn. Bij een administratieve vraag (zoals bv lidgeld, in- of uitschrijving) neem je contact met het secretariaat.

30/04/2022

Royal Victory H.C. organiseert opnieuw proeflessen voor kandidaat nieuwe jeugdleden zonder hockey ervaring. De proeflessen voor nieuwe jeugdleden (seizoen 2022-2023) vonden plaats in de maand mei 2022. Er is een extra proefles op woensdag 7 september. Deze proeflessen zijn gratis, registreren vooraf is wel vereist. 

Iedereen die geintresseerd is om te komen hockeyen bij Royal Victory H.C., kan zich inschrijven. 

De data van de proefles in september wordt ingepland op woensdag 7 september in de namiddag:

  • 14u-15u voor kinderen °2017-2016
  • 15u-16u voor kinderen °2015-2011

Na afloop van de proeflessen kan u beslissen of je kind lid wordt om in september 2022 te starten met hockey bij de oefenjeugd. 

De aanmeldingen voor de oefenjeugd zijn geopend u kan zich hier registreren.
 
Heb je al hockey gespeeld bij een andere club en wil je bij Royal Victory H.C. komen hockeyen volgend seizoen? Neem dan contact met de headcoaches.
Sponsors