Wat hebben de Wanderers die aan hun 10de seizoen begonnen zijn, en vele Victorianen uitgekeken naar dit feestje!!

   


In september 2019 konden we niet vermoeden dat we er twee jaar zouden moeten op wachten.
De avond begon ingetogen omdat we nu wel de kans en de tijd hadden om samen als Victory-familie Marc Van Broekhoven te gedenken. Hij is ons vorig jaar op 9 september te vroeg ontvallen. Hij stond mee aan het begin van het Wanderersverhaal en zette zich in het Operationeel Team en daarbuiten zeer gedreven in voor deze jongeren met een beperking.
Met een boeketje bloemen en een luid applaus ‘omarmden’ we Bianca, zijn vrouwtje.
Kom wat dichterbij was het eerste liedje dat onze DJ Veter Van de Peire aankondigde en dat konden we gebruiken omdat het toch al wat frisjes was geworden. Luidkeels zongen de Wanderers mee en ze konden het zelfs niet laten mee op het ‘podium’ te springen en te dansen.
Een polonaise ontbrak natuurlijk ook niet dankzij Laat de zon in je hart van Willy Sommers.
Met de Ballade des gens heureux, Gelukkig zijn, Take me home country roads en We are the Champions werd duidelijk wat de Victory betekent voor onze G-hockeyers waarvoor dank aan heel de club!!
Thank you for the music van Abba was niet het einde van de avond want er werd nog duchtig gezongen en gedanst tot na middernacht.
Het was onze vierde editie, onze eerste op het groene gras aan de Vic en het was weer een hartverwarmend succes!! Komen jullie volgend jaar ook/terug ?

Sponsors