Verleden zaterdag was een grote dag voor onze Dames 1. Ter ondersteuning van hun stage in Spanje hebben ze (en enkele sympathisanten) dikwijls heel persoonlijke items gedoneerd voor een veiling aan de hoogste bieders. De veiling was een groot succes: heel wat gulle Victorianen (en enkele niet-leden) hebben samen meer dan € 1000 in het laatje gebracht. 


Getekende T-shirts van de ploeg zelf en van de Red Panthers, een trainingskit van de Las Leonas van de Wereldbeker 2018, persoonlijke trainingssessies met enkele speelsters, typisch Argentijnse versnaperingen en Catalaanse wijnen, sport- en hot stone massages, een elektrische step, een persoonlijke sporttraining bij een fitness expert, een fotosessie op het HAVN-veld, ... . Het zijn slechts enkele van de vele items die werden aangeboden. En of jullie antwoordden op de vraag van onze Dames 1 om hun stage financieel te ondersteunen. De laatste rechte lijn was heel spannend, maar het resultaat mag best gezien worden.

Onze speelsters willen iedereen hartelijk bedanken voor de steun: Apotheek Vingerhoets voor de step, Francis Weyts en Jan Peter Spaanderman (NXT-U) voor de sessies, Sally De Leeuw voor de fotosessie, en natuurlijk iedereen die heeft deelgenomen aan de veiling.