We wensen graag verduidelijking te brengen omtrent de prijszetting van de nieuwe wedstrijdoutfits, vermits we in de wandelgangen vernemen dat hierover onduidelijkheid bestaat binnen uw team.

De Jako outfit (die we intussen al 8j in gebruik hebben) werd destijds aangeboden aan volgende prijzen: zwarte shirt €45, short of rokje €35, zwarte sokken €10, witte shirt en sokken €40. Voor een volledige zwarte en witte wedstrijd outfit was je bij Jako dus gesteld voor €130. Gedurende 8j heeft Victory geen prijsverhoging doorgevoerd op de aankoop van de wedstrijdoutfit.

Het contract met Jako liep na 8j ten einde en onze vrijwilligers zijn op zoek gegaan naar een andere leverancier die beter beantwoordt aan de wensen van onze spelers. Kwaliteit en comfort zijn hierbij belangrijke factoren geweest om te kiezen voor Indian Maharadja.

Dat we deze nieuwe outfit kunnen aanbieden aan dezelfde prijs als de Jako outfit (waarvan de prijs gedurende 8j niet is gestegen!), heeft onze vrijwilligers bloed, zweet en net nog geen tranen gekost. Het is mede dankzij de sponsors die op de outfit staan, dat we dit kunnen realiseren. Naast het lidgeld, vormen de sponsorgelden namelijk een groot deel van de inkomsten voor de club om alle werkingskosten te dragen.

Wens je graag meer info over de werking van de club, de balans tussen inkomsten en uitgaven, dan ben je van harte welkom op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering waar onze vrijwilligers van het bestuur je met plezier meer inzage geven.

Datum AV 2023: dinsdag 16 mei 2023

Ruim 8 jaar zijn we vertrouwd met het vernieuwde Victory-logo en de zwarte/witte outfits van JAKO. Vanaf volgend seizoen (2023-2024) gaat onze club in zee met een nieuwe leverancier die in België en Nederland al vele jaren geliefd en gekend is voor hockeykledij, Indian Maharadja.

Samen met DNA:Hockey en met medewerking van onze sponsors hebben we een concept uitgewerkt om ieder clublid vanaf de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tiptop en aan een tijdelijk bijzonder scherpe prijs van een nieuwe outfit te voorzien. Dit vergt een enorme logistieke operatie, zeker voor een grote club als Victory. We rekenen dan ook op je medewerking!

   

Heb je als ouder of als speler een vraag over de werking van onze club of over het hockey in het algemeen? Dan is het bij een grote vereniging zoals Royal Victory H.C. niet altijd evident om te weten bij wie je dan terecht kan met je vraag. In onderstaand schema vind je een overzicht.

Je eerste contact zal altijd je ploegverantwoordelijke (voor organisatorische vragen) of je coach (voor sportieve vragen) zijn. Bij een administratieve vraag (zoals bv lidgeld, in- of uitschrijving) neem je contact met het secretariaat.

Sponsors