facebook   instagram

De Clem P1 dames staan momenteel in de top 3 van het klassement. Ook volgend seizoen willen zij bovenaan meedraaien met snel en modern basketbal. Daarom zoekt Clem een paar ambitieuze speelsters om de kern te vervolledigen en er vol voor te gaan in seizoen 2024-2025. Zowel M16/M19 met ambitie om door te groeien naar seniorniveau, als meer ervaren speelsters komen in aanmerking. Neem contact op voor een testtraining.

D1P gezocht

pastadag 2024

Schrijf nu in!

21 april = pastadag Clem. Met overheerlijke spaghetti bolognese, veggie of macaroni ham-kaas aan de zeer schappelijke prijs van 12 euro voor volwassenen en 9 euro voor kids. En niet te vergeten: een lekker 'crèmeken' als dessert. 

We ontvangen je met veel plezier 's middags van 11.30u. tot 14u. of 's avonds tussen 16.30u. en 19.30u.

Vul het formulier in om je bestelling voor de Clem pastadag door te geven. Schrijf nu in!

Voor seizoen 2024-2025 zoekt Clem Scherpenheuvel nog een paar coaches: voor onze M19 (kan ook assistent DSE zijn). En ook 2 jongensploegen hoge ringen verdienen nog een goeie coach: een J16- en J18-ploeg. 

Kijk je ook verder dan 1 seizoen, ben je gemotiveerd, leergierig en positief ingesteld? Wil je mee bouwen aan onze club? Neem dan contact op! 

clem zoekt coaches

Je vindt de volledige kalender van alle ploegen hier.

De ploegen (+ trainingsuren en coaches) van Clem Scherpenheuvel in seizoen 2023-2024 zijn:

Trooper Clem

Koop je wel eens iets online? Surf dan voor je volgende aankoop eerst langs Clem op Trooper. Voor elke online aankoop die je doet, gaat er een percentage naar je favoriete basketbalclub. Honderden grote en kleine webshops doen mee aan Trooper. Surf dus altijd eerst langs Trooper vooraleer je een aankoop doet.

Jou kost het niks, je moet er alleen aan denken. Zet de Clem@Trooper-link dus zeker bij je favorieten!

De regionale pers brengt regelmatig updates over Clem Scherpenheuvel. We proberen je via deze weg up to date te houden.

Sportongeval tijdens het basketten bij Clem? Download hier het formulier Aangifte Verzeking tegen Lichamelijke Ongevallen, van Ethias. Meld het ongeval ook altijd aan de ploegverantwoordelijke en aan onze secretaris, Ellen Geniets.

Op zoek naar het formulier medisch attest van Basketbal Vlaanderen (voor eerste aansluiting nieuwe leden en periodieke controle geboortejaar 2004 en 2008 voor bestaande leden)? Download het formulier hier.

 

Sport jij graag? Speel je graag samen met vriendjes en vriendinnetjes? Dan is basketbal misschien wel iets voor jou. Kom eens kijken! Bij Clem kan je terecht in de ploegen U8, U10 en U12 en krijg je alle fundamentals aangeleerd.

Ben je iets ouder en heb je al basketervaring? In 2022-2023 had Clem een Start2Basket-aanbod. Of we dit opnieuw inrichten in 2023-2024, wordt nog bekeken. Je kan alleszins je gegevens achterlaten via het formulier, zodat we je kunnen contacteren wanneer we opnieuw Start2Basket inrichten.

Wist je dat Clem ook een recreatieve ploeg heeft, de Choufkes? Zij trainen op donderdag van 21.30-23u. Ze spelen geen wedstrijden (tenzij een occasionele wedstrijd tegen de coaches ...). Ideaal voor diegenen die vroeger al gebasket hebben en recreatief nog bezig willen zijn.

OPGELET! Momenteel is er een ledenstop voor de meeste ploegen bij Clem. Enkel bij de U8 (°2016-2017) en de Choufkes kunnen er nog spelers starten. In de andere ploegen kan dit enkel voor spelers/speelsters die al basketervaring hebben en na goedkeuring door de coach. Het systeem van de 3 proeftrainingen blijft gelden voor deze spelers.

18 teams waarvan 3 seniorsteams (H1L, D1P, H2P), 1 recreantenteam en 14 jeugdploegen.

Kom kennismaken tijdens 1 van onze wedstrijden. Check de kalender via deze link.

logo clem

Snel navigeren
Kalender
RSS news

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel