facebook   instagram

De vorige thuiswedstrijd kwam de leider in 1 ste Landelijke op bezoek. Vandaag was het de beurt aan de 2de in het klassement om af te zakken naar Den Egger. Ze kwamen uit Limburg, Kon. Sint Truidense Basketbal. Konden onze boys scherprechter zijn in het titeldebat? De U8 & U10 waren alvast van de partij om onze jongens aan te moedigen en ook de No Mercy dansers waren weer trouw op post. 

Vorige week pakte onze H1L hun eerste overwinning van 2024 op verplaatsing bij Red Vic Wilrijk (67-97). Konden onze H1L vandaag ook hun eerste overwinning van 2024 in eigen huis pakken? De bezoekers kwamen vandaag uit het verre Kortrijk. In de heenwedstrijd trokken de bezoekers aan het langste eind, wie kon dit vandaag?

De eerste wedstrijd van 2024 stond vandaag op driekoningendag geprogrammeerd. Het werd een verplaatsing naar het verre Ieper. Een ploeg met een zeer sterke thuisreputatie die zich op de 3de plaats in het klassement had geparkeerd. Kon Clem 2024 aanvatten met een overwinning?

Vandaag stond de laatste wedstrijd van 2023 op het programma. De tegenstander was LDP Donza B, een ploeg die zich in de middenmoot van het klassement staat. Kon Clem het jaar afsluiten met een overwinning?

Na de knappe overwinning vorige week tegen Gent Eagles stond vandaag de volgende  thuiswedstrijd op het programma. De tegenstander van vandaag stond op een zucht van Clem en dit met een wedstrijd minder op de teller. Kon Clem opnieuw de punten thuishouden? De 'No Mercy cheerleaders' waren alvast van de partij samen met de M12 van Clem. 

Een zondagse wedstrijd voor onze H1L vandaag op bezoek bij Gent-Oost Eagles. Een ploeg die geruisloos in het klassement staat, maar die wel een aantal wedstrijden minder gespeeld heeft en slechts één verlieswedstrijd op de teller heeft. Eigenlijk zijn ze dus virtueel medeleider. Een sterke opponent stond onze jongens dus te wachten vandaag. 

Op zondag reisden onze H1L naar Oost-Vlaanderen. Garage Wille Hansbeke was de ploeg die onze Clemmers vandaag ontvangt. Beide ploegen stonden voor aanvang gelijk met 7 punten. De ploeg die vandaag wint, blijft in de bovenste regionen. Dit is ook de ambitie van de thuisploeg voor dit seizoen. 

Vandaag stond de 2de thuiswedstrijd op het programma. De bezoekers kwamen afgezakt vanuit de westhoek, SKT Ieper B was de opponent vandaag. Deze ploeg had nog het maximum van de punten. Kon Clem hen vandaag in het zand doen bijten? 

Na de thuisoverwinning van vorig weekend stond vandaag de eerste verplaatsing op het programma. En 1ste Landelijke betekent ook een aantal verre verplaatsingen. Vandaag reisden onze boys af naar de Guldensporenstad Kortrijk.

Onze H1L begonnen vandaag aan hun nieuw avontuur in H1L. Alle kernspelers bleven aan boord en één speler kwam onze rangen versterken, Wout Verbeeck.

Snel navigeren
Kalender

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel