facebook   instagram

Na 2 weken zonder wedstrijd stond vandaag de verplaatsing naar Geel op het programma. In de thuiswedstrijd moest Clem het onderspit delven tegen deze tegenstander. Konden onze boys vandaag wel de maat nemen van Geel?

In Den Egger kwam vandaag Gent Oost Eagles op bezoek. Met één wedstrijd minder en één punt minder stond deze ploeg één plaats achter Clem in het klassement. Kon Clem de punten thuishouden?

De H1L maakten vandaag een trip naar De Kempen om KBBC Tunhout partij te geven. In de heenwedstrijd kon Clem de overwinning pakken. Konden ze dit vandaag ook? Voor aanvang van de wedstrijd stonden beide ploegen op gelijke hoogte in het klassement op de 6de plaats. 

De vorige thuiswedstrijd kwam de leider in 1 ste Landelijke op bezoek. Vandaag was het de beurt aan de 2de in het klassement om af te zakken naar Den Egger. Ze kwamen uit Limburg, Kon. Sint Truidense Basketbal. Konden onze boys scherprechter zijn in het titeldebat? De U8 & U10 waren alvast van de partij om onze jongens aan te moedigen en ook de No Mercy dansers waren weer trouw op post. 

In 1 ste Landelijke staan de ploegen op een zakdoek van mekaar in het klassement. Nadat onze H1L vorige week de leider partij gaf, stond vandaag de verplaatsing naar de laatste in het klassement op het programma. De reis bracht ons in Mechelen waar de Kangeroes onze jongens opwachtten. Coach Kris moest het vandaag wel met slechts 8 spelers doen. Jasper V. (blessure) en Jarne C (ziek) waren afwezig. 

Na twee vrije weekends namen onze H1L vandaag terug de draad op. Het was de leider die vandaag naar Den Egger kwam afgezakt. Kon Clem hen een tweede nederlaag van het seizoen aansmeren?

Vorige week pakte onze H1L hun eerste overwinning van 2024 op verplaatsing bij Red Vic Wilrijk (67-97). Konden onze H1L vandaag ook hun eerste overwinning van 2024 in eigen huis pakken? De bezoekers kwamen vandaag uit het verre Kortrijk. In de heenwedstrijd trokken de bezoekers aan het langste eind, wie kon dit vandaag?

Na twee wedstrijden op verplaatsing, die beide verloren werden, speelde onze H1L vandaag hun eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar. De bezoekers kwamen uit Brugge vandaag. Hoe verder de competitie vordert, hoe dichter alle ploegen bij mekaar staan. Het verschil tussen Clem op de vierde plaats en de derde laatste is slechts één winstwedstrijd. Kon Clem de punten vandaag thuishouden? De steun van de No Mercy dansers hadden ze alvast. 

Voor de 2de week op rij moesten onze H1L op verplaatsing spelen. Place to be was Bornem. Een blik op het klassement leert ons dat het in deze reeks allemaal kort op mekaar zit.

De eerste wedstrijd van 2024 stond vandaag op driekoningendag geprogrammeerd. Het werd een verplaatsing naar het verre Ieper. Een ploeg met een zeer sterke thuisreputatie die zich op de 3de plaats in het klassement had geparkeerd. Kon Clem 2024 aanvatten met een overwinning?

HSE A: Seniors (2023-2024)
Coach 1
Manager 1
Player 11
Assistent Coach 1
Wauters kris


Coach
Snel navigeren
Kalender

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel