Welkom bij Lions Club Deinze

Sinds 1 juli is het mijn beurt om de scepter over te nemen van mijn voorganger Martin Claeys, en van de komende ambtstermijn een periode te maken die terug gekenmerkt wordt door dienstbaarheid, nieuwe vriendschappen en mooie herinneringen. Ik geloof dat we als Lions Club Deinze een krachtige positieve invloed kunnen hebben op de levens van anderen, terwijl we onszelf en elkaar blijven inspireren en motiveren.

Laten we onze slogan "We serve" niet vergeten. Ja we zijn serieus als het gaat om dienstbaarheid. Lions Club Deinze heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het ondersteunen van lokale initiatieven, het bieden van hulp aan de minderbedeelden en het bijdragen aan de ontwikkeling van onze gemeenschap.  Als voorzitter is het aan mij om deze traditie voort te zetten.

We kunnen op een positieve manier een verschil maken in het leven van anderen, waarbij we ook onszelf toestaan om af en toe een grapje te maken, en te genieten van elkaars gezelschap in dit jaar dat voor ons ligt.

Samen met het nieuwe bestuur willen we dus deze ambtstermijn ingaan met enthousiasma, samenwerking en een gezonde dosis homor. Immers

  • "Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd" - Charlie Chaplin
  • "Humor is de kortste afstand tussen mensen" - Victor Borge

 

Samen zullen we dienen, nieuwe vriendschappen sluiten en een positieve impact hebben op de ons omringende gemeenschap.

Ghislain Claeys.

LC Deinze is bijzonder fier en blij en geniet ervan om GEORGES & GEORGES na vele Lions-jaren nog steeds te mogen begroeten op allerlei activiteiten!

Georges Ruyssen en Georges de Meulenaere. Samen 178 jaar.

Maar wat een onvoorstelbaar jong ogende heren. Vrienden, jullie zouden het echt moeten zien!

Beiden vestimentair immer top.

Vlindertje rond de hals. Perfect passende pochette in de borstzak. Of een stijlvolle das in een maatpak, foutloos van snit.

Mensen met onmiskenbare stijl. Ze zouden ze genereus moeten klonen, mijnheer!

Die zo kenmerkende aristocratische trekken in het gelaat.

Waar een ingetrokken minzaamheid een echte savoir vivre verraadt.

De ene Georges. Steeds innemend. Sprekend met zachte stem.

Hij bracht voorgoed de muziek in onze club. Met het jaarlijks organiseren van een klassiek concert. Waar de allergrootste musici op het pianokrukje mochten plaats nemen.

Ook zelf een niet te onderschatten muzikant trouwens!

Onze andere vriend Georges. Zovele jaren discreet in de weer voor het Lionisme. En het daarbij horend engagement. Altijd een man om op te rekenen. Twinkeloogjes die een niet te loochenen humor verklappen. Oh ja, ook lange tijd bijenimker achter zijn uren!

Altijd zo fijn als ze erbij zijn.

Minstens 178 jaar extra toegewenst aan onze fantastische vrienden.

 Lions Club Deinze  : Onze Sponsors  

© 2023, website powered by Twizzit.com       -      Contact : lionsclubdeinze@telenet.be