Welkom bij Lions Club Deinze

Sinds 1 juli 2023 is het mijn beurt om de scepter over te nemen van mijn voorganger Martin Claeys, en van de komende ambtstermijn een periode te maken die terug gekenmerkt wordt door dienstbaarheid, nieuwe vriendschappen en mooie herinneringen. Ik geloof dat we als Lions Club Deinze een krachtige positieve invloed kunnen hebben op de levens van anderen, terwijl we onszelf en elkaar blijven inspireren en motiveren.

Laten we onze slogan "We serve" niet vergeten. Ja we zijn serieus als het gaat om dienstbaarheid. Lions Club Deinze heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het ondersteunen van lokale initiatieven, het bieden van hulp aan de minderbedeelden en het bijdragen aan de ontwikkeling van onze gemeenschap.  Als voorzitter is het aan mij om deze traditie voort te zetten.

We kunnen op een positieve manier een verschil maken in het leven van anderen, waarbij we ook onszelf toestaan om af en toe een grapje te maken, en te genieten van elkaars gezelschap in dit jaar dat voor ons ligt.

 

 

Samen met het nieuwe bestuur willen we dus deze ambtstermijn ingaan met enthousiasma, samenwerking en een gezonde dosis homor. Immers

  • "Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd" - Charlie Chaplin
  • "Humor is de kortste afstand tussen mensen" - Victor Borge

 

Samen zullen we dienen, nieuwe vriendschappen sluiten en een positieve impact hebben op de ons omringende gemeenschap.

Ghislain Claeys.

 Lions Club Deinze  : Onze Sponsors voor 2024  

© 2023, website powered by Twizzit.com       -      Contact : lionsclubdeinze@telenet.be