Binnen het jeugd zwemmen (tot 12 jaar) is er een breed aanbod, afgestemd op de keuzes en mogelijkheden van elke jeugdzwemmer.
Kinderen zijn welkom vanaf de leeftijd van 6 jaar en kunnen kiezen tussen de Reguliere zwemschool ( 2 x 1u per week) of de Zaterdag zwemschool ( 1u per week).

In de zwemschool streeft ZOLA naar een kwalitatief hoogstaande werking. Er wordt gewerkt in groepen volgens het niveau van de zwemmers.

De trainers en hoofdtrainer bepalen of zwemmers klaar zijn voor de competitiegroepen. Ze bepalen waar welke zwemmers worden ingedeeld. Richtinggevend hierin zijn de richtlijnen, leeftijden en doelstellingen die gekoppeld zijn aan de verschillende niveaugroepen. 

Zola start met de pré competiteigroepen C7 en C6 waarna de zwemmer een competitievergunning krijgen en starten in C5 en kunnen doorgroeien tot C1.

Recrea is er voor zwemmers van 12 tot 17 jaar die graag zwemmen maar er voor kiezen om dit niet competitieverband wensen te doen.
Deze groep is er voor wie de zwemschool heeft afgewerkt en wil blijven zwemmen of voor nieuwe zwemmers die  s
chool-, rug- en vrije slag kunnen en dit 100m kunnen zwemmen zonder te stoppen.

Start To Swim is voor jongeren tussen 10 en 16 jaar die beter willen leren zwemmen of een specieke zwemstijl (zoals crawl) willen onder de knie krijgen. In deze groep leren ze de juiste techniek in een groep van leeftijdsgenoten. Doorstromen naar de Recrea groep is mogelijk maar niet verplicht.

Zwemmers die na de Recrea graag willen blijven zwemmen, kunnen dat zeker! Daarom hebben we sinds kort deze nieuwe afdeling gecreëerd.

ZOLA geeft ook zwemles aan volwassenen. Onder goede begeleiding en in een leuke sfeer leert u de verschillende zwemslagen. Om mee te kunnen doen, moet u kunnen drijven en een basisslag hebben. Of u nu graag in groep wil zwemmen en aan uw techniek en/of conditie wil werken of graag (opieuw) wedstrijden wil zwemmen, het kan allemaal bij de ZOLA Masters.

Kalender
Sponsors

 

© website powered by Twizzit.com