HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT   |   WEBSHOP

HCR-Nieuws

Na de coronaperikelen op het moment van de uitmatch tegen  Evergem waren onze jongens en meisjes gebrand op revanche.

De beschikbare en completere ploeg ( Levi, Tjorre, Faust, Timo Declercq, Daan, Tibe, Remi, Elise, Arthur en Eric) werd op het hart gedrukt om snel en goed te verdedigen op  het scorend koppel van Evergem dat ons het leven zuur maakte tijdens de uitwedstrijd.


Eerste kwartier

De ploeg had duidelijke instructies gekregen om het nummer 7 van de tegenstrever optimaal te bewaken. Nadat we de score hadden geopend, ging het tot de tiende minuut gelijk op. Wel moet worden gezegd dat Evergem de missers rijkelijk opstapelde door constant op paal en deklat te shotten. Vers bloed (Remi en Daan) in de ploeg en het scoren liep beter. Twee goals van Remi en Levi, drie op een rij, bracht ons op voorsprong. Minuut 14 : stand 6-6! . Effen goed verdedigen en in aanval toeslaan en het werd nipt 8-7

Tweede kwartier

Na een gelijkopgaand scoreverloop tot de vijfde minuut en daarna een goede verdediging op de scoremachine van Evergem, bouwde onze ploeg een kloofje uit : 7-3 en dit op mminuut 10. Deze stand was zeker de verdienste van een puik keepende Eric. Na de nodige wissels hielden we stand en werd het uiteindelijk 8-6.

Derde kwartier

Met veel enthousiasme werd gestart met een dubbele score. Na 8 minuten een voorsprong van 5-2. Door slordige passen en onnauwkeurig spel slonk het saldo in de volgende minuten naar 0. Stand 7-7 in minuut 11. De ploeg herpakte zich na instructies van de coach met 3 opeenvolgende doelpunten. De veer bij Evergem was gebroken en ons team speelde dit deel dan ook rustig uit. Stand 11-9.

Goede collectieve prestatie, 7 van de 9 veldspelers scoorden. Puik werk tegen de primus uit Oost-Vlaanderen. De overwinning ging niet ongemerkt voorbij , want felicitaties uit Izegem. Zij zullen door onze zege de  poole waarschijnlijk winnen.

De lente is in aantocht, het is dus bijna de tijd om te genieten van bloeiende paasklokjes, goed gezelschap en lekkere chocolade!

Ook dit jaar verkoopt de ouderraad van Handbalroeselare verrukkelijke artisanale paaseitjes van Chocolino, in zakjes van 250gram.

Bestel voor 21 maart via het bestelformulier!

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

klik verder op dit bericht voor wedstrijdschema en uitslagen

Komende matchen/events

WELKOM BIJ ONZE HANDBALFAMILIE

Knack Handbal Team Roeselare probeert zo veel meer te zijn dan een sportclub. We zijn eerder een familie, een warm nest waar iedereen welkom is en waar iedereen echt meetelt.

We zijn dan ook trots op onze vereniging: we schenken evenveel aandacht aan jeugd als aan onze eerste teams, we spelen bijna uitsluitend met eigen opgeleide spelers, onze trainers zijn nagenoeg allemaal gediplomeerd, we bieden hen voldoende opleidingskansen aan en samen met talloze vrijwilligers zorgen we wekelijks voor ongelooflijk veel sportplezier.

En sportplezier, dat is met handbal verzekerd! Handbal is een snelle spectaculaire balsport met een lage instapdrempel en waar teamgeest en inzet wonderen kan doen om resultaten te halen.

Nieuwsgierig? Zet gerust de stap en kom eens kijken of meetrainen, want handbal is écht een toffe sport die de moeite waard is. Je bent alvast welkom bij onze familie!

 

Jeroen Buyck - #preusevoorzitter

© 2019, website powered by Twizzit.com