Nieuws

Onze nieuwe webshop is online!!!!

Druk op de logo's om te bestellen

 

 

BBC Campinia Dessel-Retie is een familiale club waar elke speler welkom is. Op onze sociale media staat niet voor niets de slogan 'Campinia waar basketters thuis zijn'.

Er is ruimte voor zowel recreatief als competitief basketbal. De club probeert elke speler/speelster op zijn eigen niveau te laten basketten.

Daarnaast staat de opleiding van onze jeugd centraal. Een goede opvolging van zowel spelers als coaches is hier zeer belangrijk.

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Campinia, Latijn voor "land der velden", een verwijzing naar onze prachtige kempen.  Trots, dat deze naam ook in onze club zit:"Campinia Dessel-Retie".  Een club die ontstaan is door een fusie in 2006 tussen BBC Spinba en BBC Retie. Een club die vandaag een kleine 300 tal leden telt...een van de grotere basketclubs in Vlaanderen.  Deze 300 basketters vertegenwoordigen ons in 22 verschillende ploegen over tal van verschillende afdelingen. 
Heel belangrijk in onze club is het individu...elke speler trachten te laten spelen op zijn of haar niveau. Zowel recreatief als provinciaal...als landelijk.

Een aantal kernwoorden zijn heel belangrijk om deze betrachting te halen...Diversiteit - Respect - Fair Play - Dromen.

 

Dirk Peeters 

Voorzitter Campinia Dessel-Retie

© website powered by Twizzit.com