Jaarlijks worden al onze competitiezwemmers gelauwerd tijdens de spagettiavond. Dit is meteen ook een belangrijke sponsoractiviteit om geld in te zamelen voor de grote (buitenlandse) stage van de competitieploeg.


Jaarlijks worden al onze competitiezwemmers gelauwerd.  Speciale prestaties worden extra onder de aandacht gebracht en alle zwemmers krijgen een erkenning in overeenstemming met de behaalde resultaten, rekening houdend met aanwezigheden op trainingen, wedstrijden en stages. 

Er wordt een klassement opgemaakt per leeftijdscategorie. De laureaat per categorie, meisjes en jongens, krijgen een extra aandenken en de algemeen laureaat krijgt nog een extra aandenken.

De zwemmers die een A-tijd, een Loodsvisje of een Haai behaalden krijgen een prijs, alsook de zwemmers die het podium haalden op een PK, het ZC, het BJK of het BK.

De laureatenviering vindt plaats tijdens de spaghettiavond. Tijdens deze activiteit is meteen een belangrijke sponsoractiviteit voor de buitenlandse stage van de competitieploeg.

De spagettiavond vindt  plaats op 27 april 2024.