Op zaterdag 24 februari 2024 nodigen wij jullie graag uit voor ons langverwachte brevettenjacht-evenement

Alle zwemmers van de reguliere zwemschool en de zaterdagzwemschool die in het grote bad zwemmen (vanaf de Piranha's), de recrea, en de junior masters, kunnen zich inschrijven om die dag een brevet naar keuze af te leggen. 
Mis deze bijzondere Zola activiteit vol plezier en uitdaging niet!  

 

Of je nu wil leren zwemmen, één bepaalde zwemstijl beter onder de knie wil krijgen, droomt van competitie zwemmen of graag onder leeftijdsgenoten jouw conditie en zwemstijl wil onderhouden? Bij ZOLA ben je aan het juiste adres.

Bij ZOLA kan élke type zwemmer terecht, ongeacht de leeftijd en/of ervaring. 

 

Twee keer per jaar organiseert de club een testmoment voor nieuwe zwemmers.
Tijdens dit moment bepalen we het niveau van de zwemmer en kan er gekeken worden in welke niveau groep zij/hij best van start gaat. 


Indien er niet meteen plaats is in jouw niveaugroep kom je even op de wachtlijst en we contacteren je van zodra er plaats is. Indien dit niet het geval is zal je worden uitgenodigd om je in te schrijven en kan je meteen van start met trainingen. 

Schrijf je in voor een testmoment

Aanmelden voor volgend testmoment kan via dit formulier

Heb je nog vragen? mail dan naar info@zolaswim.be

 

 

 


 

 

Op 12 februari 1935 werd Olympic Swimming Club te Antwerpen opgericht. Sindsdien onderging de club enkele naamsveranderingen en draagt sinds 1998 de naam: “Koninklijke Zwemclub Olympic Antwerpen vzw” afgekort: Z.OL.A. vzw

ZOLA wil een thuis zijn voor elk type zwemmer. Is het in de zwemschool of in onze competitiegroepen, bij de recrea's of bij de (junior) masters. Iedereen die graag wil (leren) zwemmen kan bij ons terecht.

Zet alvast in je agenda
Antwerp International Youth Swimming Cup (AIYSC)
Traditiegetrouw organiseert ZOLA in april steeds haar internationale jeugdwedstrijd (AIYSC) in het Wezenberg zwembad. Sinds meer dan 30 jaar organise
02/10/2023
Haal jouw zwembrevet tijdens Zola's Brevettenjacht
Op zaterdag 24 februari 2024 nodigen wij jullie graag uit voor ons langverwachte brevettenjacht-evenement. Alle zwemmers van de reguliere zwemschool
14/02/2024
Kalender

© website powered by Twizzit.com