Sport jij graag? Speel je graag samen met vriendjes en vriendinnetjes? Dan is basketbal misschien wel iets voor jou. Kom eens kijken! Bij Clem kan je terecht in de ploegen U8, U10 en U12 en krijg je alle fundamentals aangeleerd.

Ben je iets ouder en heb je al basketervaring? In 2022-2023 had Clem een Start2Basket-aanbod. Of we dit opnieuw inrichten in 2023-2024, wordt nog bekeken. Je kan alleszins je gegevens achterlaten via het formulier, zodat we je kunnen contacteren wanneer we opnieuw Start2Basket inrichten.

Wist je dat Clem ook een recreatieve ploeg heeft, de Choufkes? Zij trainen op donderdag van 21.30-23u. Ze spelen geen wedstrijden (tenzij een occasionele wedstrijd tegen de coaches ...). Ideaal voor diegenen die vroeger al gebasket hebben en recreatief nog bezig willen zijn.

OPGELET! Momenteel is er een ledenstop voor de meeste ploegen bij Clem. Enkel bij de U8 (°2016-2017) en de Choufkes kunnen er nog spelers starten. In de andere ploegen kan dit enkel voor spelers/speelsters die al basketervaring hebben en na goedkeuring door de coach. Het systeem van de 3 proeftrainingen blijft gelden voor deze spelers.


Wil je weten wat basketbal spelen inhoudt en hoe we dat bij Clem organiseren? 

Vul het formulier in en kom eens langs. Onze club heeft heel wat jeugdteams in verschillende categorieën, van de allerkleinsten (de zogenaamde peanuts) tot de U21. Ook voor ouderen die graag blijven basketten maar geen wedstrijden willen spelen, hebben we een trainingsaanbod.

We maken je graag wegwijs in onze club.

Wil je graag eerst wat meer info? Bel +32 (0)491 377 377.

Belangrijk om te weten

Je hebt recht op drie proeftrainingen vooraleer je effectief lid wordt. Zo heb je tijd genoeg om van het basketbalspelletje te proeven en onze club te leren kennen. Het invullen van het formulier is dus nog geen bevestiging dat je effectief lid bent. Je beslist na de derde training of je lid wil worden van onze Clem-Unity.

Word je lid? Dan krijg je van ons een betalingsuitnodiging voor het lopende seizoen. We hebben dan ook nog een aantal extra gegevens nodig om je aansluiting bij Basketbal Vlaanderen in orde te maken. Eens alle formaliteiten vervuld zijn en de betaling binnen is, ben je volwaardig lid en kan je deelnemen aan wedstrijden en tornooien.

Wil je graag wat meer uitleg over de werking van Clem?

Dat is geen enkel probleem. Vraag om 1 van onze sportieve coördinatoren te spreken. Zij geven je graag meer uitleg.

Tot binnenkort, bij Clem!

Naar het formulier