facebook   instagram

Van 21 tot 27 juli 2024 maken onze Clem-stars Pelt onveilig.

zomerkamp 2024

Alle info over het kamp vind je in de artikels op deze pagina.

Wil je je inschrijven voor ons zomerkamp van 21 tot 27 juli 2024? Neem dan grondig het huisreglement door. Je moet je hiermee akkoord verklaren, anders kan je niet mee op kamp.

Hallo iedereen,   

Het allerleukste moment van het jaar staat bijna voor de deur. Eindelijk terug basket zullen er velen onder jullie zeggen. Binnen een paar maanden vertrekken we op basketkamp, voor sommigen is het de eerste keer en voor anderen de zoveelste keer zonder mama en papa. Maar we garanderen je het wordt een kamp om nooit te vergeten. Op deze manier starten we het nieuwe basketseizoen met een knaller.

We hebben dan ook de beste, liefste en zotste coachingsploeg van het hele land. Onze kookploeg mag er ook best zijn, hun eten is om van te smullen en hun enthousiasme vult het hele kampterrein. De coaches hun gedachten zitten al boordevol ideeën voor op en naast het basketveld.

Wij hebben er alvast enorm veel zin in en we hopen van jullie hetzelfde!

Dus als je’t ons vraagt: zet je baskettas dan al maar klaar! We gaan ons 7 dagen uitleven op en naast het basketveld! Dit boekje is bedoeld om jullie als ouders en natuurlijk de spelers nog wat extra info te kunnen geven voor we vertrekken.

Veel liefs,

jullie coach- en kookteam.

 

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel