facebook   instagram

Op zaterdag 30 maart kwam de U18-ploeg van Berlaar op bezoek bij de U18B van Clem. Onze jongens hadden de spannende heenmatch begin februari kunnen afsluiten met een nipte overwinning. Het was dus al duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. 

Onze U18B maakten zaterdag de verplaatsing naar BBC Berlaar. Net als onze boys, heeft de thuisploeg al zijn wedstrijden in niveau 4 gewonnen en zijn ze dus nieuw in niveau 3. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

J18B_dec2023

Zie ze blinken! Onze J18B verloren geen enkele wedstrijd in de competitie en werden dus terecht 1ste in hun reeks (niveau 4). Vanaf januari komen ze in niveau 3 uit. Dat zal een ander paar mouwen worden maar hun coaches Jarne en Gregory bereiden hen alvast goed voor.

Vandaag trokken spelers, coach en supporters van de J18B naar de sporthal in Wilsele voor de eerste match in de reguliere competitie. Na de oefen- en bekermatch tegen sterke niveau 3-ploegen was het afwachten wat de eerste kennismaking met een andere niveau 4-ploeg zou geven.

J18 B: Youth (2023-2024)
Coach 1
Manager 1
Player 14
Assistent Coach 1
Buelens Jarne


Coach
Snel navigeren
Kalender

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel