facebook   instagram

Dit weekend stonden de M12 dames van CLEM Scherpenheuvel en Tienen tegenover mekaar voor een spannende wedstrijd. CLEM Scherpenheuvel, dat het hele seizoen al domineert in de reeks, liet opnieuw hun klasse zien door een verpletterende zege te behalen tegen Tienen.

In een indrukwekkende vertoning van dominantie vanaf het eerste fluitsignaal, overtrof CLEM Scherpenheuvel alle verwachtingen en verpletterde op verplaatsing Groot Zemst met een verbluffende eindscore van 19-55. Met als klap op de vuurpijl nog een buzzer beater. 

Afgelopen zaterdag stonden de dames M12 van CLEM Scherpenheuvel en de Molenbeek Rebels tegenover elkaar. Vanaf het eerste fluitsignaal zette CLEM Scherpenheuvel de toon door druk uit te oefenen op de tegenstander via snelle aanvallen en een agressieve full court press.

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op de agenda tussen CLEM Scherpenheuvel en Molenbeek Rebels bij de M12 meisjes. 

CLEM kwam als herfstkampioen met hoge verwachtingen aan de start en die werden ook helemaal ingelost.

In een zinderende basketbalwedstrijd tussen Notre Dame Blue Tigers Leuven en CLEM Scherpenheuvel bij de M12 dames stond er veel op het spel. Scherpenheuvel had de kans om kampioen van de competitie te worden, maar na het eerste quarter keken ze tegen een zorgwekkende achterstand aan: 10-0.

Een topper tussen Hageland United en CLEM Scherpenheuvel op de voorlaatste speeldag

In de spannende M12 dames basketwedstrijd tussen Hageland United en CLEM Scherpenheuvel stond er veel op het spel.

Na het winnen van de “koekencup”, winnen de M12 dames nu ook tegen de Molenbeek Rebels

In een spannende wedstrijd tussen CLEM Scherpenheuvel en de Molenbeek Rebels bij de M12 dames, behield CLEM Scherpenheuvel hun ongeslagen status in de competitie door de thuiswedstrijd met een score van 43-29 te winnen.

 

Deze zondag stonden 2BSAFE Tienen en CLEM Scherpenheuvel tegenover elkaar in een clash bij de M12 dames.

M12 CLEM staat halverwege de competitie ongeslagen aan de leiding

Het was een spannende ochtend in Scherpenheuvel. De M12 dames van CLEM en Leuven Tigers tegenover elkaar in wat beloofde een cruciale wedstrijd te worden. CLEM stond voorafgaand aan het duel ongeslagen aan de leiding van de competitie, met slechts één punt voorsprong op de tweede, de Notre Dame Blue Tigers Leuven. De inzet was duidelijk: CLEM moest winnen om hun leidende positie te behouden, en ze hebben dat doel met glans bereikt.

M12 CLEM verslaat Molenbeek Rebels en staat ongeslagen aan de leiding van de competitie 

In de U12 meisjes basketbalwedstrijd tussen CLEM Scherpenheuvel en de Molenbeek Rebels, die plaatsvond in Molenbeek, liet CLEM Scherpenheuvel zien dat ze vastbesloten waren om te winnen.

M12: Jeugd Lage Ringen (2023-2024)
Coach 1
Manager 2
Player 14
Assistent Coach 1
Michiels Leen


Coach
Snel navigeren
Kalender

APA air ac clean    halleke Norsonic  de kessel      d & u    horta verstreken    kennes  jacobs   riobel  Optimalis security  p&r technics   hyundai  dolero Immo Lissens sponsors  Passe-Partout sponsor  Pergamino sponsor  Weckx sponsor  Skyline Air Services de parel sponsor AOFM sponsor Clem  Pelgrims sponsorhendrickx  tarzan & jane  becona

© website powered by Twizzit.com

 

Privacy - GDPR - AVG 

 

SPORTHAL

August Nihoulstraat 74

3270 Scherpenheuvel