De vrijwilligers maken de club. Dat is bij Clem Scherpenheuvel niet anders.

Onze club kan beroep doen op een schare enthousiaste vrijwilligers. Daar zijn wij heel dankbaar voor.

Maar er kunnen er natuurlijk altijd nog meer bij. Neem een kijkje in onze openstaande vacatures.


Youth Officials & Officials

No ref, no game ! We blijven op zoek naar YOUTH OFFICIALS.  Vanaf 14 jaar kan je hier aan deelnemen en kan je van U8 tot en met U12 fluiten. Uiteraard zal er bij elke wedstrijd een ervaren ref van de club je bijstaan. Heb je interesse om SCHEIDSRECHTER te worden of heb je reeds ervaring op dit vlak en wens je ons scheidsrechterteam te vervoegen? Neem dan zeker contact op via info@kbbc-clem.be.  

Communicatiemedewerker

Clem communiceert met zijn leden, supporters en vrijwilligers via Twizzit. Maar communicatie is natuurlijk veel meer dan een tool gebruiken. Wil je de communicatie van Clem mee ondersteunen of naar een hoger niveau tillen. Neem contact op met Hilde De Wachter. 

Losse medewerkers voor events

Voel jij je als een vis in het water bij de opbouw en afbraak van events? Dien je graag op, sta je graag in de keuken? Help je graag bij de voorbereidingen? Bij Clem kan je je helemaal uitleven want wij organiseren verscheidene events per jaar. Contacteer Ils Frederickx van de eventcel.

Steunen via sponsoring

Wil je graag onze club op een andere manier steunen door middel van sponsoring neem dan contact op met:

  • Raf Frederickx via penningmeester@kbbc-clem.be of 0495 30 06 12

  • Bart Van den Berg via voorzitter@kbbc-clem.be of 0475 97 15 70

Wij leggen je graag via onze sponsorbrochure de verschillende mogelijkheden uit en hopen dat wederzijdse verwachtingen kunnen worden ingelost.