U hebt ze al zeker zien rondlopen, onze FANS pur-sang. Elke zondag komen ze eten en een glaasje heffen onder vrienden. Maar ze komen voornamelijk om de wedstrijden van de Dames1 en de Heren1 ploegen mee te pikken. 

Onze FAN CLUB werd destijds opgericht om de jeugdploegen en de elite ploegen van jullie club te ondersteunen. Wie « goede elite ploegen » zegt, zal automatisch zeggen dat er goede trainers voor ons jeugd aangesteld kunnen worden. Maar dit alles is uiteraard niet mogelijk zonder JULLIE! Trouwe leden van het eerste uur of nieuwe partners van onze FAN CLUB.

Er zijn 2 formules voor onze fans: 

GOLD : 350€ jaarlijks lidgeld dewelke recht geeft op :

- 35€ op jullie bar rekening;

- een drankje te benutten op ons VIP terras tijdens de helft van elke wedstrijd van onze elite ploegen;

- een uitnodiging om voor een wedstrijd samen met de staf en spelers van de Eerste Heren ploeg te eten;

- de mogelijkheid om deel te nemen aan een lunch voor elke wedstrijd van de elite ploegen voor de prijs van 25€ per persoon met partner of genodigde;

- luisteren naar speaker(s) uitgenodigd tijdens bepaalde lunches.

PLATINUM: 1.000€ jaarlijks lidgeld dewelke recht geeft op de voordelen van GOLD plus :

- 100€ in plaats van 35€ op jullie bar rekening;

- een gereserveerde parkeerplaats bij elke thuiswedstrijd van de Eerste Heren ploeg;

- een super restaurant of evenement aan een voordelig tarief (liefst bij één van onze vrienden/partners). 

Steun onze elite ploegen en maak u lid van onze FAN CLUB.

Beerschot heeft zijn supporters nodig en wij wensen terug sfeer in de brouwerij te brengen op zondag namiddag, door jullie eveneens de mogelijkheid te bieden om een vriend of zakenrelatie uit te nodigen waarbij hij door de aanwezigheid van andere genodigden nieuwe contacten zou kunnen leggen.

WIJ REKENEN OP JULLIE! Indien jullie volgend seizoen 2019-2020 weer van de partij wensen te zijn…stuur als de bliksem een mail naar Astrid (astrid.coens@beerschot.org). 

Leve Beerschot et tot zeer binnenkort langs het veld tijdens een wedstrijd van één van jullie kinderen of kleinkinderen of op ons VIP terras op zondag.