Nieuws

Wij zijn studenten van Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen.

Voor ons vak SBP moesten we een eigen product ontwikkelen en dit vervolgens verkopen. Als studenten hebben we gekozen voor iets wat vele medestudenten, alsook jongeren, zeker nodig hebben. Namelijk het studeren van hun theoretisch rijbewijs.

Hier trachten wij op in te spelen met een eigen kaartspel, met als het ware de nodige theorie voor je examen. Het is een leuk alternatief op het studeren uit boeken. Het kaartenspel bevat 50 vragen die je op het theoretisch examen zou kunnen krijgen. 

Veel plezier en succes op het examen ;-)

Met vriendelijke groeten

Louis Stoop

Wij zijn fier u de transfer van Louis Capelle naar Royal Beerschot THC te melden. 
De huidige aanvaller van Watducks zal de Heren 1 van Beerschot versterken.

23 - 27 augustus 2021

Full hockey stage ENKEL voor onze (toekomstige) leden van U6 tem U14

170 euro verzekering incl. te storten op onze rekening

Beerschot BNP BE54 2200 7311 5097

mededeling stage hockey + naam & voornaam deelnemer

Opgelet beperkt aantal plaatsen !

Inschrijving verplicht (Klik hier)

9u00-9u30: opwarming
9u30-11u00: hockey
11u00-11u15: pauze 
11u15-12u15: hockey
12u15-13u30: middagpauze (eigen lunch meebrengen) 
13u30-14u45: hockey
14u45-15u00: pauze 
15u00-16u00: hockey
16u00: einde van de dag 
Tot 17u00: nabewaking

✅SHARING FOOD BOX✅
Na het succes van onze Spaanse tapabox nemen we jullie nu graag mee naar Mexico, zonder corona deze keer... vakantie aan huis
Klassiekers om te delen !!

Beste leden,

Wij hebben een verslag gekregen van de bond betreffende het verloop van de kompetitie.

Opgepast, dit is nog niet definitief en kan/zal nog aangepast worden naargelang de gunstige of ongunstige evolutie van de Covid en het resultaat van de voor de gelegenheid georganiseerde Buitengewone Algemene Vergadering van 11 mei.

Wij wensen u ondertussen een zalig Paasfeest.

Het hockey committee

Vorige week kondigde de regering een verdere verscherping van de regels voor de sport aan en legde zij een termijn vast voor de uitvoering ervan tot minstens 26 april 2021. Naar aanleiding van deze officiële aankondiging is het Bestuursorgaan (BO) van de KBHB deze maandagavond bijeengekomen om de situatie te bespreken en oplossingen aan te reiken aan onze clubs, die hen zullen helpen om hun activiteiten maximaal te behouden.

De bedoeling is de clubs 2 weken trainingstijd te laten alvorens de officiële competities te hervatten, wat in het beste geval een herstart op 9 mei 2021 zou betekenen. Gezien de meeste clubs ons hebben laten weten in hun antwoorden op onze enquête, dat zij voor het merendeel van hun teams de competities ten laatste eind mei willen afronden, biedt de situatie helaas weinig bemoedigende vooruitzichten voor een levensvatbaar herstel en om tenminste de eerste ronde te kunnen afwerken.

Onze vaste wil is echter om te blijven werken aan oplossingen om in de komende maanden een maximum aan activiteiten in de clubs te garanderen. Het BO van de KBHB heeft dan ook een voorstel geformuleerd voor de clubs, waarin het wedstrijdprogramma gehandhaafd wordt zoals het was gepland voor de stopzetting van de competities, maar de officiële klassementen worden geannuleerd voor het seizoen 2020-2021. Dit geldt voor alle categorieën van volwassenen, uitgezonderd voor de Eredivisie dames en heren.

Hieronder vindt u de details van dit voorstel per categorie. Alvorens dit voorstel officieel wordt bekrachtigd, zullen de clubs echter nog over een aantal delen ervan moeten stemmen tijdens een voor de gelegenheid georganiseerde Buitengewone Algemene Vergadering op 11 mei.

In tegenstelling tot de volwassenen hebben de jongeren hun trainingen voor het grootste deel op een bijna normale manier kunnen verderzetten. Het BO van de KBHB is dan ook optimistischer over de hervatting van de officiële competities voor alle jeugdcategorieën. Het zou de bedoeling zijn om de jeugdkampioenschappen zo snel mogelijk te hervatten.

VOLWASSENEN –  Ere afdeling dames & heren

 • De kampioenschappen kunnen zoals gepland blijven doorgaan onder een strikt gezondheidsprotocol
 • Het BO van de KBHB heeft het voorstel geuit om twee teams te laten degraderen naar de Eerste Divisie (D1), in plaats van de oorspronkelijk in het reglement geplande drie teams, aangezien er geen stijgers uit D1 zullen zijn
  • deze oplossing zou een terugkeer naar een Eredivisie met 12 ploegen mogelijk maken voor het seizoen 2021-2022, ipv. 11 indien men het reglement volgt
  • dit is een voorstel waarover gestemd zal moeten worden tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering op 11 mei

VOLWASSENEN – Belgian League dames & heren (D1-D2-D3)

 • Er worden geen klassementen opgesteld voor dit seizoen 2020-2021
 • Eerder gespeelde wedstrijden worden niet in aanmerking genomen
  • dit betekent dat er geen stijgers en dalers zullen zijn voor deze categorieën
  • aangezien er twee dalende ploegen uit de Eredivisie zouden zijn, zou D1 volgend seizoen uit 14 ploegen bestaan, ipv. 15 indien men het reglement volgt -> dit is een voorstel waarover gestemd zal moeten worden op de BAV van 11 mei
  • in D2, waar dit seizoen met 13 teams werd gespeeld (wegens de voortijdige stopzetting van het vorige kampioenschap), zou een status quo in acht genomen worden en ook volgend seizoen met 13 teams worden gespeeld -> dit is een voorstel waarover op de BAV op 11 mei zal moeten worden gestemd
  • de situatie zou dezelfde zijn voor D3, met een status quo in vergelijking met dit seizoen en in functie van het aantal ingeschreven teams
 • Wij willen echter resoluut doorgaan met het aanbieden van wedstrijden zodra de situatie het toelaat
  • de Federatie zal voor elke divisie vriendschappelijke wedstrijden plannen, naar het model van de kampioenschappen
  • voor de afdelingen waar dat al het geval was, zullen de wedstrijden nog steeds door officiële scheidsrechters worden geleid

VOLWASSENEN – alle andere categorieën

 • Er worden geen klassementen opgesteld voor dit seizoen 2020-2021
 • Eerder gespeelde wedstrijden worden niet in aanmerking genomen
  • dit betekent dat er geen stijgers en dalers zullen zijn voor deze categorieën
 • Wij willen echter resoluut doorgaan met het aanbieden van wedstrijden zodra de situatie het toelaat
  • de Federatie zal voor elke divisie vriendschappelijke wedstrijden plannen, naar het model van de kampioenschappen
  • voor de afdelingen waar het al het geval was, zullen de wedstrijden nog steeds door officiële scheidsrechters worden geleid

JEUGD – alle andere categorieën

 • Een hervatting van de officiële kampioenschappen kan nog steeds worden overwogen:
  • U7-U12 :
   • we hopen zo snel mogelijk te kunnen hervatten en door te gaan tot eind juni
   • voorrang zal worden gegeven aan het afwerken van de eerste ronde
  • U14-U19 :
   • we hopen zo snel mogelijk te kunnen hervatten en door te gaan tot eind mei
   • voorrang zal worden gegeven aan het afwerken van de eerste ronde

We voorzien nog een latere communicatie waarin wij nader zullen ingaan op de gevolgen voor het competitieformat van de verschillende categorieën/divisies voor volgend seizoen.

In deze voor iedereen moeilijke periode blijven wij bij de KBHB, de VHL en de LFH hard werken om te proberen zoveel mogelijk hockeyactiviteiten in onze clubs te handhaven. U mag er zeker van zijn dat wij klaarstaan om de bal weer aan het rollen te brengen zodra de beperkende maatregelen ons daartoe de gelegenheid geven.

Met sportieve groet.

We zijn heel blij dat we vorig weekend 2 extra padelvelden konden openen. Volgend weekend zullen de laatste 2 velden klaar zijn. Hou onze social media in het oog voor de precieze datum en reserveringmogelijkheid. (Instagram en Facebook: Antwerp Padelclub)

In Juni zullen we nog 4 extra velden speelklaar maken waardoor je op THC Beerschot op 10 velden zal kunnen padellen. Deze laatste 4 velden zullen werken via het “pay to play” principe (we werken hier dus niet met leden).

Extra :

Je zal op deze 4 velden ook de mogelijkheid hebben om een vaste reservatie te boeken (bijv. een heel jaar een veld huren op maandag van 19u-20u30). We zullen dit jaar onze vaste verhuringen laten lopen van juni tot 31 dec.

U zal als “Beerschot-lid” voorrang krijgen om deze velden vast te leggen via deze link. Let op deze voorrang geld tot en met 4 April.

Met sportieve groeten Sonny en Tom

 

 

Gisteren werd een officiële ceremonie georganiseerd bij het monument ter ere van de slachtoffers van terroristische daden in aanwezigheid van zijne Majesteit de Koning en de Koningin en premier Alexander de Croo.

Dit evenement was een eerbetoon aan alle slachtoffers van terreurdaden in België en aan alle Belgische slachtoffers van terreurdaden in het buitenland.

Zoals sommigen van jullie misschien hebben gezien op het nieuws van 19.00 uur, zong onze vriend Aristide Melissas een prachtig nummer "This one's for you", begeleid door Ozark Henry.

Aristide, zijn vrouw Marion en hun zoon Daryl waren zelf het slachtoffer van een terroristische aanslag in New York, waar ze zwaargewond uitkwamen.

Voor degenen die het gisteren niet konden zien, nodigen we je uit om dit zeer ontroerende moment te herhalen.

Heel mooi, heel nuchter en wat een mooi moment om te delen Aristide.

Respect voor julie vanwege alle leden.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210322_94671416 

https://www.rtlplay.be/rtl-info-19h-p_8553/attentats-de-bruxelles-5-ans-journee-dhommage-aux-victimes-de-2016-c_12853963 

 

Hockey

ELITES

VOLWASSENEN

JEUGD

BEERSCHOT HOCKEY SCHOOL

TRAININGEN

STAGES, OPENDEURDAGEN & TORNOOIEN

SPELREGELS & ARBITRAGE

GEDRAGSREGELS

Tennis

ZOMERRESERVATIES

WINTERRESERVATIES

WINTERLESSEN

LENTELESSEN

STAGES

OPENDEURDAGEN

GEDRAGSREGELS

LID WORDEN

Padel

WAT IS PADEL ?

RESERVATIES

LESSEN

STAGES

OPENDEURDAGEN

TORNOOIEN

GEDRAGSREGELS

Cycling

BEERSCHOT CYCLING CLUB

KALENDER

WORD LID

PARTNERS

BCC SAFETY RULES


Varia

BRIDGE

LIONESS BOOTCAMP

ZWEMBAD

PETANQUE

VERGADERZALEN

BAR BEE

NUTTIGE LINKS

WORD VRIJWILLIGER

Club

GESCHIEDENIS

RAAD VAN BESTUUR

LIDMAATSCHAP

EVENEMENTEN

VERZEKERINGEN

TUCHTREGLEMENT

GDPR

FOTO'S

Business

PARTNER WORDEN

PARTNERS

FANCLUB

BEERSCHOT BUSINESS CLUB

© 2019, website powered by Twizzit.com